Knaus Sport&Fun Black Selection

Knaus Sport&Fun Black Selection

Knaus Sport&Fun Black Selection

De Sport&Fun is alweer enige tijd terug in het programma van Knaus. Het is een caravan die helemaal is ontwikkeld voor sportief aangelegde kampeerders.

Komend seizoen komt deze Knaus caravan uit in een speciale Black Edition-uitvoering. Hierbij is niet alleen de buitenzijde voorzien van sportieve grijze, carbon en zwarte accenten maar wordt de Sport&Fun ook gebouwd op het nieuwe Vario X-chassis van AL-KO.

Knaus Sport&Fun Black SelectionDe speciale accenten die bij deze uitvoering behoren bestaan niet alleen uit graphics. Knaus heeft ook de dakrails, lichtdragers en achterlichten aangepast. Bovendien wordt de caravan met speciale 17-inch lichtmetalen velgen geleverd. Ook het interieur is afgestemd op deze extra sportieve uitvoering, met onder meer Grey Stripes stoffering, zilvergrijze gordijnen, donkergrijze werk- en tafelbladen en matzwarte greepjes. De indeling is net als de normale uitvoering de bekende 480 QL, met het bed dwars voorin en de gezellige loungezit.

Het nieuwe Vario X-chassis is natuurlijk ook een groot pluspunt van de Knaus Sport&Fun Black Selection. Dit geheel nieuw ontworpen onderstel maakt de caravan namelijk aanzienlijk lichter, wat uiteraard resulteert in een hoger laadvermogen. En dat is voor aan caravan waarin je allerlei sportattributen mee wilt nemen natuurlijk altijd handig.

Like dit artikel
Tweet dit artikel