Knaus-Tabbert concentreert productie buscampers in Nagyoroszi

Buscamper Bavaria Camp

Ook de buscampers van Bavaria Camp komen voortaan uit Hongarije

JANDELSBRUNN – Knaus Tabbert GmbH zal per 31 maart 2015 de fabriek in Obermeitingen, waar de buscampers van het premium merk Bavaria Camp worden gebouwd, sluiten en de productie van de buscampers van Bavaria Camp verplaatsen naar de Hongaarse locatie Nagyoroszi.

 

Knaus Tabbert nam het merk in 2011 over. De verhuizing is bedoeld om het bedrijfsproces te verbeteren en beter op de kerncompetenties te kunnen focussen. In het “buscamper competenz-centrum” in Nagyoroszi, dat één van de meest moderne buscamper productielocaties binnen de kampeerauto industrie is, worden sinds 2012 jaarlijks al ruim 2.000 voertuigen van Knaus en Weinsberg geproduceerd.

“De sluiting van deze vestiging betekent absoluut niet het einde van het premium segment binnen onze buscampers”, aldus één van de directeuren van Knaus Tabbert GmbH, Wolfgang Speck. “binnen ons gevestigde merk KNAUS zullen wij dit segment verder gaan invullen en geleidelijk verder uitbreiden. Met de 18 medewerkers uit Obermeitingen worden overnamegesprekken gevoerd. De wens is, om de medewerkers te behouden en hun ervaring en kennis onder te brengen binnen onze KTG-onderneming.”

Alle aanspraken op garantie, alsmede de levering van reserveonderdelen voor voertuigen van het merk Bavaria Camp inclusief complete afwikkeling zullen per 01 april 2015 worden overgenomen door Knaus Tabbert GmbH.

Like dit artikel
Tweet dit artikel