Knaus-Tabbert investeert in grote uitbreiding hoofdvestiging in Jandelsbrunn

Knaus-Tabbert Mottgers

De uitbreiding van de Knaus-Tabbert vestiging in Mottgers in 2013-2014

JANDELSBRUNN – Bijna alle producenten in de caravan- en camperbranche hebben te maken met stijgende verkoopaantallen en lopen daardoor vaak tegen de grenzen van hun productiecapaciteiten aan.

Dat geldt ook voor Knaus-Tabbert. Nadat de fabriek in Mottgers in 2013-2014 werd uitgebreid en ook in het Hongaarse Nagyoroszi de productiecapaciteit in 2015-2016 werd uitgebreid met een Multi-Line productielijn, is het nu de beurt aan een grote uitbreiding van de hoofdvestiging.

Knaus-Tabbert gaat zo’n 30 miljoen investeren in de vestiging in Jandelsbrunn. Onder de slogan „Jandelsbrunn 5.0“ wordt hier de grootste eenmalige investering sinds de oprichting van de onderneming gedaan. De investering heeft als doel om de productiecapaciteit te verhogen, een nieuw centrum voor ontwikkeling en prototypebouw te realiseren en ook de mogelijkheden op het gebied van de lichtgewicht bouwwijze en de Frame-technologie uit te breiden. Om een indruk te geven van de vergroting van de productiecapaciteit: deze wordt met maar liefst 3 productielijnen uitgebreid.

Het „Jandelsbrunn 5.0“ betekent ook een flinke investering in het personeel. De medewerkers zijn nog steeds het belangrijkste kapitaal van Knaus-Tabbert.

Like dit artikel
Tweet dit artikel