Knaus Tabbert opent nieuw aflevercentrum in Jandelsbrunn

aflevercentrum Knaus Tabbert Jandelsbrunn

Knaus Tabbert opent nieuw aflevercentrum in Jandelsbrunn

Als je wilt, dan hoef je nieuwe Knaus, Tabbert, T@B of Weinsberg niet meer bij je dealer op te halen. Dat kan voortaan namelijk ook rechtstreeks bij de fabriek.

Knaus Tabbert heeft namelijk net een nieuw aflevercentrum geopend, waar klanten hun nieuwe recreatievoertuig op kunnen halen.

In het nieuwe aflevercentrum in het Beierse Jandelsbrunn, waar Knaus Tabbert is gevestigd, treffen klanten hun nieuwe aanwinst glimmend gepoetst in de nieuwe hal. Uiteraard is er ook vakkundig personeel, dat de kopers uitgebreid thuis zal maken in hun nieuwe voertuig. Daarnaast krijgen ze als ze willen ook een rondleiding door de fabriek, zodat ze kunnen zien hoe hun caravan of camper is gemaakt. Uiteraard staat er ook een aardigheidje voor ze klaar.

Wie een camper komt halen kan desgewenst ook met de trein komen. Knaus Tabbert zorgt namelijk voor een shuttledienst naar het station van Passau. Het nieuwe aflevercentrum is onderdeel van het “Jandelsbrunn 5.0” project. Dit ambitieuze project is de grootste investering ooit van het bedrijf, waarmee het bedrijf haar positie als vooraanstaande en innovatieve producent van recreatievoertuigen nog verder wil verstevigen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel