Knaus Tabbert staakt productie Wilk caravans

Einde voor Wilk caravans

Na 60 jaar nadert het einde voor Wilk caravans

JANDELSBRUNN – Ondanks de bijzonder positieve ontwikkelingen die het Knaus Tabbert concern afgelopen jaar realiseerde, zal het komend seizoen afscheid nemen van het merk Wilk.

In het kader van een voortgaande versterking van Knaus Tabbert GmbH wordt het merkenpalet aangepast, wat dus ten koste van het merk Wilk gaat.  Het bedrijf neemt afscheid van een merk dat al meer dan 60 jaar borg staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wolfgang Speck, algemeen directeur van Knaus Tabbert GmbH: „Deze moeilijke en emotionele beslissing is genomen na zorgvuldige overwegingen en discussies over de voor- en nadelen.“ Het feit dat de bij Wilk caravans opgedane kennis en vaardigheden effectiever en nuttiger kunnen worden toegepast bij de andere core-merken van het bedrijf (Knaus, Tabbert, T@b, Weinsberg) hebben de doorslag gegeven. “In feite blijven de service en garantie hetzelfde,” aldus Wolfgang Speck.

De service op de geleverde Wilk caravans, zoals de levering van onderdelen etc. wordt nog steeds gegarandeerd door de respectievelijke Wilk-partners en/of via het dealernetwerk van Knaus Tabbert-concern. Dit geldt ook voor de waterdichtheidsgarantie, die wordt in zijn bestaande vorm gewoon voortgezet mits de benodigde inspecties jaarlijks zijn uitgevoerd. Een aantal jaren geleden nam Knaus Tabbert GmbH, tijdens de doorstart na een faillissement, ook al afscheid van het merk Eifelland.

Like dit artikel
Tweet dit artikel