Knaus Tabbert versterkt positie op Europese markt

management Knaus Tabbert GmbH

De bedrijfsleiding van Knaus Tabbert GmbH

JANDELSBRUNN – Die blije gezichten op de foto zijn niet voor niets. Knaus Tabbert GmbH, al jaren één van de grootste Europese producenten van caravans en campers, heeft namelijk haar positie op de Europese markt versterkt.

Het bedrijf heeft een meerjarig contract afgesloten met de partner Kroken Gruppen AS waarmee de basis wordt gelegd voor een verdere expansie op de Noorse markt in de komende jaren. Tegelijkertijd is het bedrijf een langdurig partnerschap aangegaan met de Italiaanse agent Guglielmo Zorzi om de Italiaanse markt intensief te bewerken.

In het contract met de Noorse Kroken Gruppen AS wordt de samenwerking vastgelegd die loopt tot en met modeljaar 2019. Het is ook de basis voor een verdere ontwikkeling van het strategische partnerschap. Men is voornemens om de reeds ingezette groei, die het eerste kwartaal van dit jaar bij de campers maar liefst 25% bedroeg, te continueren.

Volgens Wolfgang Speck, bestuursvoorzitter van Knaus Tabbert GmbH, werkt het bedrijf al meer dan 20 jaar tot volle tevredenheid samen met Kroken Gruppen AS. De intensieve contacten van de laatste tijd hebben geleid tot een verbeterd beleid met betrekking tot het leveringsprogramma. Zo wordt komend najaar bijvoorbeeld de tandemas camper Sun I gelanceerd.

Voor de Italiaanse markt boekte Knaus Tabbert GmbH een soortgelijk succes. Met Guglielmo Zorzi is namelijk een ervaren agent gecontracteerd die over een uitstekend network in de Italiaanse markt beschikt. Zorzi gaat voor de Italiaanse markt de distributie van alle producten van Knaus, Tabbert, Weinsberg en T@B verzorgen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel