Knaus vernieuwt de Südwind

Knaus Südwind model 2019

De nieuwe Knaus Südwind model 2019

De Südwind is één van de caravans die al vele jaren tot het programma van Knaus behoort en is uitgegroeid tot een waar begrip. Knaus heeft de Südwind de afgelopen jaren steeds op detail vernieuwd en verbeterd.

Nu vond de fabriek het tijd voor een grote update. Knaus heeft aangekondigd dat de Südwind met ingang van modeljaar 2019 geheel vernieuwd wordt.

De geheel vernieuwde Südwind model 2019 krijgt dus een geheel interieur en exterieur. Knaus heeft voor de nieuwe Südwind een exterieur ontwikkeld dat qua afwerking en techniek enigszins doet denken aan de Deseo, die Knaus vorig modeljaar introduceerde. Verder wordt de Südwind uitgevoerd met nieuwe ‘Cat Eye Evolution’ achterlichten, nieuwe, bredere entreedeuren en het neuswiel met indicatie van de kogeldruk. De Knaus Südwind model 2019 zal verkrijgbaar zijn in 15 indelingen, die Knaus geheel nieuw heeft ontwikkeld. De meeste indelingen beschikken over een extra grote koelkast met een inhoud van 142 of 190 liter.

Uiteraard zal de nieuwe Knaus Südwind eind augustus op de Caravan Salon worden gepresenteerd en zullen de eerste exemplaren rond die tijd ook wel bij een aantal Knaus dealers in de showroom staan.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel