Knuffels voor onderweg…

kampeerzaken.nlEigenlijk kan bijna niemand kan zonder een stukje warmte en behaaglijkheid. Niet alleen van je familielid, partner, vriend of vriendin, maar ook van de dingen om je heen.

 

Toevallig worden er twee ´knuffeldingen´ tegelijk geïntroduceerd: de Cuddlebug van Bever Zwerfsport en de Knuffelcape van Human Comfort.


 

 

kampeerzaken.nlDe Cuddlebug is een reis- en relaxkussen, dat natuurlijk ook gewoon thuis op de bank van pas komt. Het kussen is gevuld met polystyreen korrels en past zich daardoor aan het lichaam aan. Door de isolerende werking van de polystyreen korrels voelt het warm en zacht aan. De Cuddlebug kan in de wasmachine op 30 graden gewassen worden.

 

 

kampeerzaken.nlDe Knuffelcape is een multifunctionele fleece plaid die eenvoudig kan worden omgetoverd tot een heerlijk zacht kussen. Hij is zo ontworpen dat hij lekker blijft zitten als je hem om je heen hebt geslagen. Dus ook als je een bladzijde van je boek wilt omslaan, een slokje van je thee wilt nemen of even om kijkt blijft hij behaaglijk om je schouders zitten. De Knuffelcape is verkrijgbaar in drie maten, large en medium zijn geschikt voor volwassenen, de small voor kleine volwassenen en kinderen.

 

Er is ook een speciaal voor rolstoelgebruikers vervaardigde variant van de Knuffelcape, met een verkort achterpand en een rits aan de achterzijde zodat hij als een soort van kapperscape kan worden aangedaan door een verzorgende.

 

 

De Cuddlebug is leverbaar a € 9,95 bij Bever Zwerfsport , de Knuffelcape is leverbaar vanaf € 35,50 bij de Human Comfort dealers.

Like dit artikel
Tweet dit artikel