Koken op de camping bij Obelink

Skottelbraai op de camping

Koken op de Skottelbraai

Met de zomervakantie vlak voor de deur wil Obelink Vrijetijdsmarkt er natuurlijk voor zorgen dat alle kampeerders goed voorbereid en met voldoende inspiratie op vakantie kunnen gaan. Als die nog wat meer willen weten over koken op de camping, kunnen zij komende zondag 6 juli bij Obelink terecht voor de gelijknamige en inmiddels traditionele themadag.

De medewerkers van Obelink geven tijdens de “Koken op de Camping” themadag demonstraties op de Skottelbraai en soortgelijke varianten van o.a. Campingaz. Ook de kok van Campingaz zal voor diverse lekkernijen bereiden voor de geïnteresseerden.

Koken met Campingaz

Koken met Campingaz

Uiteraard mag er van alles geproefd worden en zullen de medewerkers ook de nuttige tips geven. Dat geldt ook voor de kooktoestellen. De medewerkers van Obelink staan klaar om alle benodigde tips over koken op gas-, benzine- of op elektrische kooktoestellen te geven.

Om is er het nodige vermaak voor de kinderen. Zo zijn er Push ballonnen van IcePeak en kunnen ze zich laten schminken.

Als je er toch bent dan is het natuurlijk wel zo handig om ook even een kijkje te nemen op de andere afdelingen waar alle mogelijke kampeerspullen staan opgesteld. Mocht het proeven bij “Koken op de camping” overigens naar meer smaken kun je in het restaurant terecht voor een kleine of grote versnapering. Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk is op zondag 6 juli geopend van 10.00 tot 17.00 uur. …

Like dit artikel
Tweet dit artikel