Komende editie van de Caravana gaat wél door

Caravana 2023

Komende editie van de Caravana gaat wél door

De organisatie noemt de Caravana zelf “het leukste kampeerspektakel van Nederland’. En het goede nieuws is dat deze beurs na een noodgedwongen pauze vanwege de coronapandemie nu wél door kan gaan.

Dat betekent dat WTC Expo in Leeuwarden eind januari weer vol staat met een groot aantal caravans, campers, vouwwagens, tenten en alles wat erbij hoort. De Caravana staat ook bekend om het grote aantal campings, campingorganisaties en bestemmingen dat er aanwezig is en dat zal op de komende editie niet anders zijn.

Veel te zien

Van 25 tot en met 29 januari, dus vijf dagen lang, vind je op Caravana alles wat je nodig hebt op het gebied van kamperen en kampeervakanties. Uiteraard vind je er heel veel recreatievoertuigen en kampeermiddelen van nagenoeg alle vertrouwde camper- en caravanmerken. Maar je vindt er bijvoorbeeld ook verhuurbedrijven en verschillende offroad kampeermiddelen. Uiteraard zijn er ook diverse primeurs te bewonderen. Onder anderen van Tabbert, Sun Driver en GiottiLine alsmede een aantal nieuwe merken Natuurlijk kun je er ook de ANWB Caravan van het Jaar bewonderen. En dat zijn dan zowel die van 2022 (de Hobby Beachy) als die 2023 (de vernieuwde Adria Altea).

Meer dan alleen informatie

En zo is een bezoek aan de Caravana niet alleen een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, maar kun je er ook weer lekker iets van het kampeergevoel proeven én de nieuwste trends op kampeergebied bekijken. Aangevuld met een enorme hoeveelheid informatie over campings en vakantiebestemmingen biedt een dagje Caravana veel informatie, inspiratie en vermaak.

Een kaartje aan de kassa kost € 16, als je de kaartjes online bestelt zijn ze een stuk voordeliger, namelijk € 13,50. Het parkeren bij WTC Expo in Leeuwarden is als vanouds gratis.

Like dit artikel
Tweet dit artikel