Komende zaterdag is het Nationale Kampeerdag 2022

Nationale Kampeerdag 2022

Komende zaterdag is het Nationale Kampeerdag 2022

De Nationale Kampeerdag 2022, een initiatief van Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk, vindt deze zaterdag, over 2 dagen al dus, plaats. De dag is om iedereen, zowel kampeerders als niet-kampeerders, het plezier van kamperen te laten ervaren.

Op de Nationale Kampeerdag zal er verspreid door Nederland van alles te doen zijn, van badmintontoernooien tot buurten die omgetoverd zijn tot campings.

Laagdrempelig

De organisatie heeft de dag bewust laagdrempelig gehouden. Op deze manier kan iedereen, zowel kampeerder als niet-kampeerder, meedoen en heeft iedereen een kans “om te ontdekken wat kampeergeluk precies is”. Hoe? Door middel van leuke kampeeractiviteiten. Dit kan zo simpel zijn als het opzetten van een tent in je achtertuin, een dagje op de camping staan, een badmintontoernooi organiseren, noem maar op.

Social Media

Doe jij iets leuks op de Nationale Kampeerdag? Deel dit dan op social media. Gebruik hiervoor de hashtag #kampeerdag en vergeet ook niet de Instagram- en Facebook-pagina van de Nationale Kampeerdag te volgen.

Ieder jaar

De Nationale Kampeerdag 2022 is een initiatief van kampeergigant Obelink in Winterswijk. Heleen Beijers, bedenker van de Nationale Kampeerdag: “Kamperen is een feest, en dat mag gevierd worden! Wij geloven dat er in iedereen een kampeerder schuilt. En hoe kunnen we die kampeerder beter in iedereen naar boven halen dan één dag per jaar iedereen uitdagen om te kamperen?”.

Iedere vierde zaterdag van juni

Dit jaar wordt de Nationale Kampeerdag voor het eerst georganiseerd. Het plan is vooralsnog om de Nationale Kampeerdag, zoals een ‘nationale dag’ betaamt, elk jaar op de vierde zaterdag van juni te vieren.

Like dit artikel
Tweet dit artikel