Succes voor Dethleffs en Hymer in König-Kunde-Award 2008

kampeerzaken.nlDethleffs is winnaar van de König-Kunde-Award 2008, met eerste plaatsen in de categorieën Prijs-kwaliteit, Werkplaats, en Service. Dit jaar vond in Duitsland voor het eerst een breed onderzoek naar klanttevredenheid in de kampeerautobranche plaats.

Hiervoor werd in meerdere edities van het tijdschrift Reisemobil International een beroep gedaan op de lezers, om middels een antwoordformulier hun camper en de desbetreffende producent te beoordelen.

Omdat Dethleffs behalve in bovengenoemde categorieën ook op het erepodium eindigde in de categorieën Wooncomfort en Kwaliteit, bezorgde deze totaalscore Detleffs de overall overwinning op, en de König-Kunde-Award 2008.


 

Ook voor Hymer was er succes, het merk werd eerste in de categorie Kwaliteit en de categorie Basisvoertuig (met aandachtspunten Verbruik, Comfort en Afwerking). Ook de website van Hymer werd als beste beoordeeld. Hymer behaalde de tweede plaats in de categorieën Wooncomfort en Service.

Thomas Fritz, bedrijfsleider van Dethleffs, toonde zich bijzonder verheugd, en is trots dat de lezers zo tevreden zijn over zowel de producten als de service van Dethleffs. Fritz ziet het als een bekroning op de jarenlange inspanningen van de medewerkers en dealers van Dethleffs om het de klanten zo veel mogelijk naar de zin te maken.

Like dit artikel
Tweet dit artikel