Koper van Dethleffs Aero caravan wint zijn aankoopprijs terug

De winnaars van het Dethleffs jubileumspel

Koper van Dethleffs Aero caravan wint zijn aankoopprijs terug

Vorig jaar vierde Dethleffs, de bekende Duitse producent van caravans en campers, haar 90-jarig jubileum. Dit ging uiteraard gepaard met de nodige festiviteiten en acties.

Een van die acties was een winactie, waarbij kopers die vorig jaar een nieuwe Dethleffs recreatievoertuig kochten, hun volledige aankoopbedrag terug konden winnen. De gelukkige winnaars van het Dethleffs 90-jarig jubileumspel blijken uit Nederland te komen.

De loting van het jubileumspel werd gehouden onder ongeveer 3.000 deelnemers die zich vooraf voor dit spel hadden ingeschreven. Uiteindelijk viel het winnende lot op de familie Szarzec uit het Drentse Beilen. Het gezin kocht vorig jaar bij Reinders Rekreatie in Hoogeveen een nieuwe Dethleffs gezinscaravan van het type Aero 500 QSK. Op de foto staat de familie Szarzec, die het aankoopbedrag van hun vorig jaar aangeschafte Dethleffs Aero 500 QSK volledig terug krijgen. Samen met Bart Haarman en Annette Kruythoff van Dethleffs Nederland overhandigde Dethleffs-dealer Reinders Rekreatie in Hoogeveen onlangs een symbolische cheque aan de familie Szarzec.

Alexander Leopold, directeur van Dethleffs: “Namens de hele Dethleffs-familie wil ik de heer en mevrouw Szarzec van harte feliciteren met hun droomcaravan en met het winnen van de volledige aankoopprijs. Ik ben blij voor hen en wens de familie Szarzec veel mooie en fijne vakantiedagen in hun nieuwe Dethleffs Aero.”

“Toen we het bericht over de prijs ontvingen, konden we het eerst niet geloven”, zeggen de gelukkige winnaars. “We hadden niet eens meer aan het Dethleffs spel gedacht en nu hebben we zelfs de volledige aankoopprijs teruggekregen. Met de prijs zullen we onszelf trakteren op vele mooie en bijzondere uitstapjes met onze caravan.“

Op de foto van links naar rechts: Bart Haarman (Dethleffs NL/B), mevrouw en meneer Szarzec, Annette Kruythoff (Dethleffs NL/B).

Like dit artikel
Tweet dit artikel