Kortingen bij Holtkamp-West Recreatie

kampeerzaken.nlHoltkamp West Recreatie start het nieuwe jaar met een tweetal acties, waarbij voor de klant interessante kortingen zijn te behalen op Adria- en Rapido campers.

 

Het betreft een actie op de showroom campers, en een actie op nieuwe Adria campers.


 

Showroom actie
De showroom campers modeljaar 2010 en 2011 worden naast de scherpe all-prijs aangeboden met een uitgebreid accessoirepakket bestaande uit een luifel, Alarm klasse II, fietsenrek achter op de camper, volautomatische schotel met TFT beeldscherm, zonnecollector (model afhankelijk) en afleverkosten.

Adria fabriekscampers
Nieuwe Adria fabriekscampers modeljaar 2011 met veel extra opties en standaard 2 jaar fabrieksgarantie, kenteken 2012. Deze campers worden nu extra scherp aangeboden zolang de voorraad strekt. De kortingen lopen op tot maximaal € 17.000,00 op een nieuwe Adria fabriekscamper, inclusief de op de website beschreven uitvoering, bekleding, fabrieksopties, afleverkosten, kenteken en registratiekosten, BTW, BPM en aflevering, maar exclusief luifel, schotel, tv etc. Extra accessoires zoals onder andere een luifel, schotel en tv kunnen aanvullend tegen meerprijs worden geleverd en gemonteerd.

Op deze scherp geprijsde Adria fabriekscampers is inruil van onder andere een kampeermiddel, auto of boot niet mogelijk. De actie duurt tot en met zaterdag 28 januari 2012. Uiteraard staat er bij Holtkamp-West ook een selectie van de 2012 modellen van Adria en Rapido in de showroom.

Like dit artikel
Tweet dit artikel