Laika introduceert exclusieve Edition SL serie

Nieuwe superdeluxe serie campers van Laika

Nieuwe superdeluxe serie campers van Laika

Laika zal op de CMT 2016, die op 16 januari in Stuttgart van start gaat, als wereldpremière de nieuwe Edition SL serie tonen.

Daarmee toont de Italiaanse camperproducent uit de Toscane een bijzondere serie campers met een elegant design en een hoogwaardige uitrusting. De modellen van deze serie zijn bestaande campermodellen, die worden voorzien van een aangepast design en extra complete uitrusting.

De eerste modellen van deze speciale Edition SL serie van Laika zijn de Kreos 7009 integraalcamper en de Kreos 4009 halfintegraal camper. Je kunt ze herkennen aan het nieuwe exterieurdesign met een zwarte grill, elegante chroomprofielen en zwarte buitenspiegels.

De binnenzijde van de campers glimt je tegemoet, ze zijn uitgevoerd in een fraai op de jachtbouw geïnspireerd design. De contrasten tussen de verschillende tinten en stoffen zijn doordacht gekozen.

Opvallende details zijn de grote verlichte spiegel bij de ingang en de fraaie matchromen grepen met Laika logo. Zij staan symbool voor de extra luxe en comfort waarmee deze modellen zijn uitgerust.

Wie ze van nabij wil zien, zal komend weekend naar Stuttgart moeten rijden. Uiteraard staan ze binnenkort ook bij de Nederlandse en Belgische Laika dealers.

Like dit artikel
Tweet dit artikel