Laika viert jubileum met Ecovip jubileummodel

Ecovip 310 Anniversary 55°

Laika viert jubileum met Ecovip jubileummodel

Laika is al vele jaren een van de bekendste Italiaanse campermerken. De Italiaanse camperbouwer werd 55 jaar geleden opgericht door Giambattista Moscardini en maakt sinds 2000 deel uit van de Erwin Hymer Group.

Met het jubileummodel Ecovip 310 Anniversary 55° wil Laika het 55-jarig bestaan van het bedrijf samen met haar klanten vieren. Dit jubileummodel onderscheidt zich volgens Laika door een elegant exterieurontwerp. Uiteraard is bij een jubileummodel ook het prijsvoordeel interessant. Dit soort actiemodellen wordt doorgaans extra compleet uitgevoerd en tegen een aantrekkelijke prijs aangeboden.

Dat geldt ook voor het jubileummodel van de Ecovip 310. De basisprijs van deze camper bedraagt ongeveer 70.000 euro zodat het prijsvoordeel vergeleken met het basismodel inclusief al deze opties zo’n 8.500 euro bedraagt.

Laika Ecovip-serie

De Ecovip-lijn is de langst bestaande serie in het programma van het Italiaanse merk, werd al in 1992 gelanceerd en bestaat uit zowel integraal campers als halfintegralen. Laika staat bekend om de kwaliteit, elegantie en het Italiaanse design. Deze kernwaarden van Laika komen uitstekend tot hun recht in de Ecovip-lijn. De opbouw is van hoge kwaliteit: de wanden en het dak zijn geïsoleerd met polyurethaan en het dak en de bodemplaat zijn van polyester. Het thermisch verzinkte frame garandeert een maximale stabiliteit en lange levensduur. Dankzij de goede isolatie, de hoogwaardige verbinding tussen cabine en carrosserie, de geïsoleerde en verwarmde tanks en de vorstbescherming van de waterleidingen is de Ecovip ook uitstekend tijdens winterse omstandigheden te gebruiken.

Ecovip 310 Anniversary 55°

Het jubileummodel is een halfintegraal camper welke wordt gebouwd op de basis van een Fiat Ducato 35 Light chassis. Deze is voorzien van de bekende 130 pk MultiJet dieselmotor. Met een voertuiglengte van 6,59 meter kan deze camper nog behoorlijk compact worden genoemd. De Ecovip 310 Anniversary 55° heeft alle kwaliteitskenmerken van de Ecovip-serie en is daarbij aantrekkelijk uitgerust én geprijsd. In de Ecovip 310 Anniversary 55° zien we de warme en lichte kleuren van de “Pavia”-stoffering welke kunnen worden gecombineerd met meubels in het klassieke Italiaanse notenhouten design “Noce Italiano” of met het modernere Toscaanse perenhouten design “Pero Toscano”. Zoals bij alle Ecovip-modellen zit de kwaliteit ook in het detail: de meubels worden vervaardigd met een speciaal systeem waarbij de interne bevestiging met vergrendelingsbouten en een speciale mechanische verankering de stabiliteit en duurzaamheid garandeert.

Indeling

De comfortabele L-zitgroep met comfortabele stoffering en een tafel die in alle richtingen beweegt, biedt alle comfort voor gezellige avonden. In het slaapgedeelte is het dwars geplaatste tweepersoonsbed voorzien van een houten lattenbodem en een comfortabele ergonomische matras, die is voorzien van een ademende en vuilwerende stretchhoes. De grote stahoogte van 210 centimeter en het grote dakluik van 70 x 50 centimeter in het woongedeelte zorgen voor veel daglicht en verbeteren de ruimtelijke indruk van de camper.

Extra pakketten

Voor de Ecovip 310 Anniversary 55° is er een comfortpakket en een Dolce Vita-pakket beschikbaar met verschillende opties voor een nog comfortabelere reis en verblijf.

Like dit artikel
Tweet dit artikel