Landgoed Hizzard ook dit jaar gekozen tot Camperlocatie van het jaar

Landgoed Hizzard Camperlocatie van het jaar

Landgoed Hizzard ook dit jaar gekozen tot Camperlocatie van het jaar

Deze camperlocatie, gelegen op een authentiek, gerestaureerd landgoed bij het Friese dorpje Lollum werd in 2018 door de camperaars van de NKC gekozen tot Camperlocatie van het jaar.

Maar ook dit jaar scoorde Landgoed Hizzard hoog. Het allerhoogste zelfs. Met een gemiddeld cijfer van 9,76 op Campercontact.com is deze camperplaats ook dit jaar gekozen tot NKC Camperlocatie van het jaar.

Onverwacht

Dat is een hele eer want het is voor het eerst dat een camperlocatie deze onderscheiding twee keer wint. De eigenaren Piet en Martha Kaastra, zijn ook dit keer erg vereerd dat zij deze onderscheiding weer in ontvangst mogen nemen. ‘We hadden niet verwacht dat we hem weer zouden winnen en vinden het geweldig dat we zo gewaardeerd worden door onze gasten.’

Rust en natuur

De camperplaats wordt door de bezoekers gewaardeerd om de prachtige locatie midden in de natuur waar volgens de camperaars rust heerst. Ook de voorzieningen zijn prima voor elkaar en de beheerders hebben veel aandacht voor hun gasten. Landgoed Hizzard is een voormalig boerenbedrijf, dat de afgelopen jaren is omgebouwd in een landgoed. De camperlocatie onderscheidt zich van de meeste andere camperplaatsen omdat je hier vooraf een plaats moet reserveren.

Kweetal en De Wellinghoeve op tweede en derde plaats

Campererf Kweetal camperlocatie in het Zuid-Hollandse Schelluinen eindigde op de tweede plaats met een gemiddelde score van 9,63. Dat had ook zo maar camperplaats De Wellinghoeve in Groessen kunnen zijn. De score van deze camperplaats was namelijk maar twee honderdsten lager.

Overige Europese winnaars

De NKC reikt ook prijzen uit voor de beste camperlocaties van het jaar in andere landen. De winnaars van dit jaar zijn:

  • België: Camperlocatie Natuur Mobilhome Parking in Meeuwen-Gruitrode, Limburg (B)
  • Duitsland: Camperlocatie Höhenblick in Oberbrombach, Rijnland-Palts
  • Italië: Area Camper Kartodromo Matera in Matera, Basilicata
  • Frankrijk: Aire de Camping-Car Labarraque in Orriule, Nouvelle-Aquitaine
  • Spanje: Finca Levantri in Dolores, Valencia

Kwaliteit van overnachtingsplaatsen

NKC/Campercontact reikt de prijs Camperlocatie van het jaar uit om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor camperaars te verbeteren. Er zijn in Nederland in totaal ruim 1.800 camperlocaties. Camperaars kunnen deze op verschillende manieren vinden – bijvoorbeeld op Campersite.nl maar Campercontact van de NKC is wel de populairste website (en app) onder de Nederlandse camperaars.

Like dit artikel
Tweet dit artikel