Ledlenser ML6 MultiLight

Ledlenser ML6 MultiLight

Ledlenser ML6 MultiLight

Ledlenser, de Duitse specialist in led-lampen voor camping en outdoor, introduceerde onlangs de nieuwe Ledlenser ML6 lamp.

Deze handige oplaadbare lantaarn heeft een hoge lichtopbrengst, goede lichtverdeling en kan in verschillende standen worden ingesteld.

Doordat je hem niet alleen qua lichtsterkte kunt verstellen maar hem ook daadwerkelijk in verschillende standen kunt opstellen, is deze nieuwe Ledlenser lamp voor verschillende toepassingen geschikt. Zo kun je hem ook gebruiken als je in een donkere ruimte moet klussen, bij pech onderweg of (met rood licht) als signaallamp bij noodgevallen.

 

Goede lichtverdeling

De naam Ledlenser komt van het feit dat de lichtverdeling van deze lampen wordt bepaald door een speciaal vervaardigde lens. Door deze gepatenteerde Micro-Prisma lens geeft de lamp rondom fraai egaal licht zonder hinderlijke schitteringen. Het licht wordt egaal en zonder hinderlijke lichtkringen verspreid. Dat zorgt ervoor dat je met deze lamp in het donker prima kunt werken en lezen.

Mogelijkheden

Je kunt de helderheid van de lamp in drie standen verstellen. In de hoogte stand heeft de lamp een lichtstroom van maar liefst 750 lumen. Dat is net zo veel licht als van een gloeilamp van 60 W. Je kun de helderheid daarnaast ook nog eens traploos instellen. Je kunt de Ledlenser ML6 ook makkelijk ophangen door middel van de haak. Daarnaast heeft hij ook een magnetische onderzijde, zodat je hem ook makkelijk aan een ijzeren vlak kunt bevestigen. Daarnaast kun je de accu van de oplaadbare lamp ook als powerbank gebruiken om bijvoorbeeld je smartphone op te laden. Dankzij de slimme glow-in-the-dark ring kun je de lamp ook in het pikkedonker nog probleemloos terugvinden.

De Ledlenser ML6 MultiLight is bij diverse buitensportzaken verkrijgbaar en kost rond de 80 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel