Lekker luxe kamperen bij de boer

betere_boerenbed_hottubSlapen bij de boer: een avontuur voor kinderen en voor volwassenen een kans om even helemaal te ontstressen.

Op enkele boerderijen in Nederland kun je terecht voor het Betere Boerenbed, een luxe ingerichte zespersoonstent met alles binnen handbereik. Daarnaast introduceert het Betere Boerenbed de HeerenBoer Tent, met veel extra’s, zoals een hottub naast de tent.

 

Interieur

Wat je aantreft als je een HeerenBoer Tent boekt, zijn opgemaakte bedden bij aankomst, handdoeken, een privé-hottub en een douche naast de tent. Tot de extra’s horen ook een brede bank voor binnen en buiten, een luifel aan de voorkant van de tent en een grote tweepersoons hangmat. De douchetent heeft ‘warm stromend water’ uit een warmwatervat.

De zespersoons HeerenBoer Tent is in Nederland te vinden op 9 van de 14 boerderijen van het Betere BoerenBed en te boeken vanaf € 445,- per tent. Erg geschikt voor mensen die op zoek zijn naar kwaliteit, kleinschaligheid en bewust vakantie willen vieren.

betere_boerenbedEen verblijf op een van de boerderijen geeft je ook een kijkje in de wereld van de boer. ’s Ochtends helpen de kinderen bij het voeren van de kippen en na een drukke dag vol slootjes springen, ravotten in de wei en kijken bij het melken van de koeien, is er tijd om gezellig samen aan tafel te gaan in de ruime (45 vierkante meter) comfortabele zespersoons tenten, voorzien van traditionele bedsteden, prima bedden, kookkachel, olielampen, een ‘poepdoos’ en een ouderwets ingerichte keuken met stromend water en koelkist.

Een overzicht van de HeerenBoer-boerderijen vind je op: www.boerenbed.nl

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel