Lente Evenement 2014 Van der Vliet Caravans

Lente Evenement Van der Vliet

Van der Vliet Recreatie in Weteringbrug maakt zich op voor het Lente Evenement 2014

WETERINGBRUG – Van der Vliet Recreatie maakt zich op voor het Lente Evenement 2014, een tweedaags evenement op zaterdag 5 en zondag 6 april vol acties, aanbiedingen en demonstraties. 

 

De kampeerder stelt vandaag de dag hogere eisen aan luxe en comfort. Volgens Audrey Wijsman, eigenaar van Van der Vliet Recreatie in Weteringbrug is de kampeerder heel selectief in wat hij koopt, maar dan mag het meteen wat meer kosten omwille van de kwaliteit. “Men geeft liever iets meer uit aan een artikel dat jaren meegaat, dan dat men geld uitgeeft aan een accessoire dat het na een jaar begeeft.”

Lente Evenement 2014

Voor het Lente Evenement 2014 heeft Van der Vliet Caravans verschillende kampeermerken uitgenodigd die daarop inspelen. Wijsman vertelt: “Airco’s, movers, luifels en fietsendragers zijn typisch zaken die het kampeerplezier verhogen. Op ons Lente Evenement 2014 kun je je op dit gebied laten adviseren in de stands van Truma, Fiamma en Omnistor. Er is een stand van Maatwerkmatrassen.nl en Crespo komt de kampeermeubelen demonstreren. Verder is er een informatiestand van Canal Digitaal over satellietantennes voor camper of caravan. En er zijn stands van de Nederlandse Caravanclub (NCC), de reisorganisatie NCRV en de Kip Caravan Club.

Fresh-Up Set

“Ondertussen staat ook onze kampeershop helemaal op z’n kop”, aldus Wijsman. “Er zijn barbecues in de aanbieding en in onze opruimingshoek vind je showartikelen voor weinig. We hebben een route gemaakt, zodat je geen aanbieding hoeft te missen: van een handig waterkokertje tot de Thetford Fresh-Up Set waarmee je in een handomdraai het bestaande toilet in je caravanoccasion vernieuwt.”

Kleinere caravans

Op dit moment zijn de kleinere caravans in trek, volgens Wijsman. Een goed voorbeeld is de nieuwste Weinsberg 390 QD. “Deze compacte caravan is net een maand uit en krijgt nu al heel veel vraag”, aldus Wijsman. “Voor nog geen €10.000 is het een heel complete caravan, die ook nog eens uit te breiden is met luxe opties en accessoires. Weinsberg werkt met accessoirepaketten. Neem bijvoorbeeld het smartpakket met een stabilisatorkoppeling, ringverwarming, vaste verswatertank en combirollo’s. Dat zijn rolgordijnen waarbij je de keuze hebt uit verduistering, een hor of beide.”

Van der Vliet Recreatie is dealer van de caravans van Kip, Wilk, LMC en dealer van de caravans en campers van Weinsberg. Ook voor de voortenten van Isabella en Dorema kun je bij Van der Vliet Recreatie terecht. Weteringbrug ligt op de grens van Noord-Holland en Zuid-Holland.

Like dit artikel
Tweet dit artikel