Lenteshow in Oosterse sferen bij Camper Centrum Nederland

De lente begint bij Camper Centrum Nederland in Amersfoort.  Want van maandag 18 tot en met zaterdag 23 maart is er een Lenteshow, en wel in oosterse sferen.

kampeerzaken.nlIn een avontuurlijke, oosterse sfeer kunnen bezoekers straks de compacte campers ontdekken van de merken Volkswagen, Karmann en Westfalia, zowel nieuw als gebruikt. Camper Centrum Nederland is de enige officiële Nederlandse merkdealer van deze drie merken.


 

Tijdens de Lenteshow kunnen bezoekers zich inschrijven voor een elfdaagse camper-
reis door Marokko, van 17 tot en met 27 december 2013. Onder leiding van GlobusOverland en Camper Centrum Nederland worden met de eigen camper koningssteden en Berberdorpen aangedaan, trekkend door prachtige en gevarieerde landschappen. De reis wordt tijdens de show met 50% korting aangeboden, zolang er nog plaatsen vrij zijn.

Voor het eerst is de Westfalia Club Joker te bekijken bij Camper Centrum Nederland. Deze recent verkozen Kampeerauto van het jaar 2013 komt tegemoet aan de vraag van een compacte buscamper op basis van de Volkswagen Transporter T5, met extra leefruimte en voorzieningen. Zo biedt deze nieuwe camper slaapruimte voor drie volwassenen, extra vaste leefruimte, een complete keuken en een toilet/doucheruimte.

Tijdens de Lenteshow gelden er kortingen op alle accessoires en originele onderdelen die op voorraad zijn. Op alle accessoires van Brandrup zit 20% kassakorting. Voor alle overige artikelen en (originele) onderdelen geldt een korting van 10%.

Meer informatie: www.campercentrumnederland.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel