Lezers van Auto Bild Reisemobil kozen Das goldene Reisemobil 2016

Das goldene Reisemobil 2016

Lezers van Auto Bild Reisemobil kozen Das goldene Reisemobil 2016

DÜSSELDORF – Het grote Duitse kampeermagazine „Auto Bild Reisemobil“ heeft deze week op de Caravan-Salon in Düsseldorf de prijs voor „Das goldene Reisemobil“ uitgereikt.

De lezers van het tijdschrijft konden hun favoriete camper in maar liefst 6 categorieën kiezen. Ook werd door de redactie van „Auto Bild Reisemobil“ een prijs uitgereikt aan Klaus-Peter Bolz, voor alle inspanningen die hij voor de branche heeft verricht.

Klaus Peter BolzKlaus-Peter Bolz is manager bij Knaus Tabbert en bekleedde daarvoor ook ook leidinggevende posities bij Bürstner. Volgens hoofdredacteur Chistian Steiger drukte hij zijn stempel op de branche vanuit diverse belangrijke posities en zorgde hij voor de ontwikkeling van diverse opmerkelijke caravans en campers, en zien de redactie altijd nieuwsgierig uit naar nieuwe creatieve ideeën van  Klaus-Peter Bolz.

En nu de favoriete campers van de lezers van Auto Bild Reisemobil. Bij de buscampers kozen zij voor de Pössl Summit 640. Bij de alkoven voor de Dethleffs Esprit Comfort A 7870 terwijl de Hobby Optima de Luxe bij de halfintegralen de prijs in de wacht sleepte. Bij de integraal campers ging de prijs naar de Hymer B-Klasse DL 588 terwijl de lezers de Vario Mobil Vario Perfect 1200 de favoriete camper onder de luxueuze liners vonden. Ook werd er een prijs voor toebehoren uitgereikt, hier werd door de lezers gekozen voor de Solarlines FF van Frankana, een complete set bestaande uit zonnepaneel, lader en alle toebehoren.

Er waren nog meer redactieprijzen, de redactie verkoos de Isofix gordelbok van AL-KO als beste technische innovatie en de Smove van Niesmann + Bischoff als beste nieuwe camper.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel