Lichtgewicht Barista set voor de camping

Snow Peak Barista set

Lichtgewicht Barista set voor de camping

Je moet er wat voor over hebben, maar dan heb je ook wat. Het Amerikaanse outdoormerk Snow Peak is gespecialiseerd in hoogwaardige kookspulletjes voor in de vrije natuur en op de camping.

Onlangs introduceerde Snow Peak een lichtgewicht high-tech Barista setje voor mensen die écht lekkere koffie willen zetten., waar ze ook maar zijn.De set bestaat uit een ketel, koffiemolentje, filterhouder en bijpassende mok. Alles gemaakt van uiterst hoogwaardig materiaal en tot in de puntjes afgewerkt. Goedkoop is het dan ook niet, de set is dan ook alleen bedoeld voor de echte liefhebbers.

De set is in Nederland onder meer te koop bij Qvist Outdoor en bestaat uit de volgende zaken:

Field Barista Kettle

Snow Peak Field Barista KettleDe ketel of koffiepot heeft een inhoud van 1 liter en weegt 540 gram. Hij is vervaardigd van roestvaststaal en brons. Het handvat is afneembaar, en de houten accenten zorgen voor een mooi natuurlijk uiterlijk.

Field Barista Coffee Grinder

Snow Peak Field Barista coffee grinderVerse koffie zet je het lekkerste als je je eigen koffiebonen maalt. Een koffiemolen is dan ook onontbeerlijk voor een echte barista. Ook de Coffee Grinder van Snow Peak is vervaardigd van RVS. De koffiemolen is gebaseerd op de handkoffiemolens zoals koffieliefhebbers ook gebruiken en heeft een keramieken binnenwerk voor een perfect resultaat.

Field Barista Coffee Drip

Snow Peak Field Barista coffee drip filterWie zonder compromissen koffie wil zetten, neemt geen genoegen met een plastic filterzakjeshouder. De Snow Peak Field Barista Coffee Drip is van RVS gemaakt, heeft pootjes zodat hij niet makkelijk om kan vallen en is eenvoudig in 6 delen te demonteren.

Ti-Double 450 Mug

Snow Peak TI MugEen perfect eindresultaat hoort in een perfecte mok. Deze titanium mok is dubbelwandig voor een optimale isolatie. Ondanks het lichte gewicht is hij duurzaam en kan hij tegen een stootje. Het greepje kan in twee delen plat langs de zijkant van de mok worden opgevouwen.

Liever een Latte?

Ook dat kan, Snow Peak heeft namelijk ook een Cafe Latte Ti Set. Er zijn bij Qvist Outdoor eventueel ook losse melkopschuimers van Snow Peak verkrijgbaar.

Like dit artikel
Tweet dit artikel