Liemers Caravans gaat op de Franse tour

kampeerzaken.nlNaast de Duitse merken Knaus, Dethleffs en Sunlight gaat Liemers Caravans in Duiven nu ook op de Franse tour met het merk Caravelair. Het merk Caravelair heeft de laatste jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt waardoor het in Nederland in de top 10 van best verkochte caravans is gekomen.
Dat komt enerzijds door de scherpe prijs/kwaliteit verhouding en anderzijds doordat Caravelair een ruim assortiment caravans biedt voor de kleinere en lichtere trekauto.
 Liemers Caravans is blij dat zij nu ook caravans kunnen bieden met een leeggewicht vanaf ca. 600 kg. Een gewichtklasse die steeds populairder wordt doordat de trend in de autoverkopen zich meer naar de lichtere en zuinige auto beweegt. De overheid gaat steeds meer de zwaardere (trek)auto’s belasten.
De eerste Caravelair caravans staan inmiddels in de showroom in Duiven. U kunt alvast een bezoekje brengen aan de website van Liemers Caravans. Het bedrijf is trouwens vanwege vakantie gesloten van 22 december t/m 5 januari 2009.

Like dit artikel
Tweet dit artikel