Caravans, campers of vouwwagens kijken na het dauwtrappen?

dauwtrappen met Hemelvaart

Dauwtrappen, of naar caravans, campers en kampeerspulltjes kijken?

Gezien de regen van de afgelopen dagen zal er voor het traditionele dauwtrappen op Hemelvaartsdag meer dan genoeg nattigheid in het gras te vinden zijn.

Als je in plaats daarvan, of aansluitend aan het dauwtrappen, ook nog naar een andere caravan, camper, vouwwagen of tent wilt gaan kijken, of gewoon lekker naar wat nieuwe kampeerspulletjes wilt zoeken, dan kun je op Hemelvaartsdag bij verschillende kampeerbedrijven terecht.

Een ongetwijfeld niet geheel compleet overzicht van kampeerbedrijven die op Hemelvaartsdag zijn geopend, in willekeurige volgorde:

 • Roden
  Aart Kok Adventure Roden is open van 11.00 tot 17.00 uur.  Alle nieuwe Zambezi’s & Aart Kok Tenttrailers en Combi-Camp vouwwagens zijn er te bewonderen, evenals de unieke accessoires en opties.
 • Hillegom/De Zilk
  Kampeercentrum De Jong is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Naast een zeer uitgebreide presentatie van campers, caravans en vouwwagens in de showroom vind je er ook een groot assortiment kampeerartikelen, buitensportartikelen en allerlei andere artikelen voor het buitenleven.
 • Vaassen
  Campercentrum Vaassen is geopend van 12.00 tot 17.00 uur en biedt een assortiment gebruikte campers van diverse merken en prijsklassen.
 • Schijndel
  De Wit Schijndel is geopend van 10.00 tot 17.00 uur, behalve een enorme hoeveelheid kampeerartikelen vind je hier ook een groot assortiment vouwwagens, tenten en alles op het gebied van buitenrecreatie.
 • Winterswijk
  Kampeerwarenhuis Obelink is geopend van 10.00 tot 17.00 uur, ook hier vind je een grote hoeveelheid kampeerartikelen, een groot assortiment tenten en diverse caravans en vouwwagens.
 • Gouda, Zaandam, Roden en Roermond
  Ook de Vrijbuiter is geopend op Hemelvaartsdag, en wel van 11.00 tot 17.00 uur, het bedrijf biedt behalve een flinke hoeveelheid tenten ook vele kampeer- en buitenrecreatiespullen.
 • Heinenoord
  Campolife in Heinenoord is ook geopend, het bedrijf toont zijn assortiment caravans, campers, vouwwagens tenten alsmede kampeer- en outdoorartikelen van 11.00 tot 17.00 uur.
 • Rotterdam
  Kampeerwarenhuis Vervat is ook open op Hemelvaartsdag, geïnteresseerden kunnen de vele kampeerartikelen, tenten en voortenten bekijken van 11.00 tot 17.00 uur.
Like dit artikel
Tweet dit artikel