Lippert R-Bike Carrier System: modulaire fietsendrager voor buscampers

Lippert R-Bike Carrier System: modulaire fietsendrager voor buscampers

Lippert R-Bike Carrier System: modulaire fietsendrager voor buscampers

Lippert, introduceert het R-Bike Carrier System, een nieuwe modulaire fietsendrager voor buscampers. Volgens Lippert, gespecialiseerd in camperaccessoires en -onderdelen, is het concept uniek in zijn segment.

De Lippert R-Bike is ontworpen voor twee e-bikes of drie conventionele fietsen. Door het modulaire concept is de R-Bike is flexibel in het gebruik. Zo kan de R-Bike ook worden gecombineerd met andere Lippert opbergaccessoires om ski’s, snowboards, surfplanken of andere grote voorwerpen te vervoeren.

Voor alle populaire basisvoertuigen

De R-Bike is ontworpen voor het gebruik van de meest populaire fietsdragerbevestigingen die momenteel op de markt zijn. In eerste instantie is de R-Bike beschikbaar voor de Fiat Ducato vanaf modeljaar 2006 en de zustervoertuigen Citroën Jumper en Peugeot Boxer. In september zal hij ook beschikbaar zijn voor de Mercedes Sprinter, de Ford Transit en de Volkswagen Crafter.

Daarnaast heeft de Amerikaanse fabrikant extra opbergaccessoires voor het R-Bike Carrier System gepland die in de nabije toekomst zullen worden geïntroduceerd. Het complete R-Bike gamma zal op de Caravan Salon 2021 in Düsseldorf te zien zijn.

Like dit artikel
Tweet dit artikel