LMC caravans modeljaar 2017

LMC Maestro 2017

De LMC Maestro krijgt een nieuw front in 2017

SASSENBERG – De Duitse caravan- en camperproducent LMC introduceerde vorig jaar een nieuwe platformstrategie bij de caravans, waarbij nagenoeg alle indelingen en uitvoeringen in nagenoeg alle series verkrijgbaar zijn.

Daarmee biedt het merk de kopers een ongekende hoeveelheid mogelijkheden. Voor het volgende modeljaar (2017) voert LMC weer een aantal wijzigingen door, waarbij het merk ook duidelijk goed geluisterd heeft naar de vragen en wensen van de kampeerders.

LMC maestro modejaar 2017De Maestro krijgt in modeljaar 2007 een geheel nieuw front. Dit geheel vernieuwde, moderne front is nog hoogwaardiger uitgevoerd. De voorzijde, het dak en de disselkast vormen een strak en bijna naadloos geheel.

Een andere noviteit bij de Maestro is de geïntegreerde verlichting in de MKP dakluiken. Het interieur krijgt daardoor een nieuwe, fris uiterlijk en ziet er nog fraaier uit. Hierdoor moet de Maestro een nog sterkere positie in het hogere prijssegment innemen.

LMC 440D indeling 2017Verder is er een nieuwe indeling, de 440D. De combineert een Frans bed en een riante rondzit met een compacte, goed doordachte indeling. Ook hier zien we weer de platformstartegie, de 440D is namelijk verkrijgbaar als Musica en Vivo.

De bekende 470D indeling wordt in modeljaar 2017 veranderd, de trienzit wordt dan vervangen door een rondzit. Bovendien worden de bedden een stukje langer. Ook de 490E krijgt langere bedden.

LMC Musica model 2017Ook de succesvolle Musica serie wordt onder handen genomen. Aan de hand van de wensen van klanten wordt het vrij donkere interieur in modeljaar 2017 iets lichter gemaakt. Zo worden de zwart verchroomde greepjes voortaan in zilverkleur uitgevoerd en wordt het Acuto houtdecor door een lichter, crèmekleurig materiaal vervangen. Het interieur oogt daardoor niet alleen lichter maar ook veel vriendelijker.

Uiteraard worden de caravans van LMC ook voortdurend aan de huidige stand van de techniek aangepast. In modeljaar 2017 krijgen de caravans bijvoorbeeld aansluitingen om smartphones en tablet op te laden. Aan de buitenzijde van de caravan worden ook nieuwe contactdozen geplaatst. Er zijn ook enkele praktische verbeteringen. Om de ruimte in de natte cel efficiënter te benutten worden er andere banktoiletten toegpast. Ook worden de toiletruimtes enkele centimers groter gemaakt.

De optionele, vlakke ramen worden voortaan uitgevoerd met moderne rollo’s. Voorts worden de modellen van 2,50 m breed en de uitvoeringen met tandemas voorzien van bredere toegangsdeuren van 70 cm breed.

Like dit artikel
Tweet dit artikel