Alle LMC caravans model 2015 met Long Life Technologie

LMC Style caravan model 2015

LMC Style model 2015, mét LTT

SASSENBERG – Nadat LMC vorig jaar bij het samenstellen van het leveringsprogramma had besloten om T.E.C. niet langer als zelfstandig merk T.E.C. te voeren maar o.a. de caravanseries Style en Vivo van T.E.C. in het modellengamma van LMC onder te brengen om verder afscheid van T.E.C. te nemen, kon LMC zich voor het komende seizoen toeleggen op het verder op de markt afstemmen van het leveringsprogramma.

Bij de caravans bestaat het programma van modeljaar 2015 uit de series Musica, Maestro en Scandica alsmede de eerder genoemde Style- en Vivo-series. LMC biedt de koper daarmee 36 modellen in vijf series. Het meest opvallende nieuwtje voor modeljaar 2015 is het feit dat LMC de LLT (Long Life Technologie) niet langer alleen is voorbehouden aan de Scandica en de Maestro, alle LMC-caravanseries worden nu standaard met de LTT gebouwd.

Twaalf jaar garantie op waterdichtheid

LMC Musica, in modeljaar 2015 met LTT

LMC Musica, in modeljaar 2015 met LTT

Eén van de voornaamste voordelen van de LTT, waarbij de constructie van de caravan niet langer voor een deel uit houten balkjes wordt uitgevoerd maar uitsluitend uit profielen en aluminium en GFK plaat wordt opgebouwd, is de 12-jarige waterdichtheidsgarantie en de daarmee gepaard gaande hogere restwaarde. Ook de achterbumper, die vorig modeljaar uitsluitend bij de Maestro en Scandica werd toegepast, wordt nu standaard in alle series van modeljaar 2015 doorgevoerd.

Optiepakketten opnieuw samengesteld

LMC Musica

Het interieur van de LMC Musica

De talrijke pakketten waarmee de koper naar wens de standaarduitrusting kan uitbreiden zijn door LMC opnieuw samengesteld. Zo kan men het Winterpakket Alde nu ook voor de Musica 490 E bestellen en kan het Winner-pakket ook zonder AL-KO ATC worden besteld. Het Basis-pakket voor de Style is nu uitgebreid met een disselafdekking, het Exklusiv-pakket kan voor de Style- en Vivo-series worden besteld. Daarbij komt nog een douchepakket dat bij alle series kan worden besteld, het Tour-pakket zal in de toekomst komen te vervallen.

Vier nieuwe modellen

Onder de 36 modellen van LMC zijn komend seizoen ook vier nieuwe caravans: de Style 460 D, de Vivo 530 en de 735 K alsmede de Musica 540 E. De modellen Style 370 D en 410 K, de Vivo 510 D en 560 K alsmede de Musica 635 E en 725 K zullen binnenkort in de toekomst niet meer in het LMC-programma te vinden zijn. De nieuwe LMC caravans zullen eind augustus op de Caravan Salon in Düsseldorf worden gepresenteerd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel