LMC Caravans in modeljaar 2018 met 5 nieuwe indelingen

LMC caravans modeljaar 2018

LMC Caravans in modeljaar 2018 met 5 nieuwe indelingen

SASSENBERG – Onder het motto ‘evolutie in plaats van revolutie’ presenteerde LMC eind vorige week haar nieuwe 2018 modellen aan de dealers en vertegenwoordigers van de pers.

Ook LMC profiteert ten volle van de stijgende verkoopaantallen in de kampeerbranche. Het Duitse bedrijf heeft afgelopen seizoen de verkopen van zowel caravans als campers behoorlijk zien stijgen. Het bedrijf, dat onderdeel is van de Erwin Hymer Group, is dan ook druk bezig met een uitbreiding om de productiecapaciteit te verhogen.

Modellen 2018

Ook in 2018 bestaat het leveringsprogramma van LMC uit de series Style, Vivo, Musica en Maestro. Zoals gezegd introduceerde LMC vorige week vijf nieuwe indelingen.

In het instapsegment wordt de Style serie uitgebreid met de 410D. Deze heeft voorin een dwars geplaatst tweepersoons bed en, links achterin een treinzit. De twee indelingen met enkele bedden (480E & 582E) zullen evenals de indeling 550D met queensbed in zowel de Musica als Maestro serie leverbaar zijn. Voorts is er nog een nieuwe indeling met kinderkamer, de 530 K die we alleen bij de LMC Maestro zullen zien.

Nieuwe voorzijde voor de LMC Musica

LMC Musica caravan model 2018De LC Musica krijgt voortaan dezelfde voorzijde als de Maestro. Hiermee krijgt ook het design van de Musica steeds meer een automotive uitstraling. De nieuwe, moderne voorzijde sluit vloeiend en harmonieus aan op de zijwanden. Om het onderscheid met de Maestro duidelijk te houden, krijgt de voorkant van de Musica wel eigen graphics, die qua stijl aansluiten bij die van de zijwanden.

Soft-close deurtjes

LMC caravans interieur model 2018In de Vivo, Musica en Maestro werd de soft-close techniek al toegepast op de laden.

In modeljaar 2018 worden ook de deurtjes van deze techniek voorzien.

Nieuwe woonwerelden

LMC caravans modeljaar 2018LMC heeft besloten dat alle woonwerelden in modeljaar 218 worden vernieuwd.

De stoffen zijn uitgevoerd in warme en natuurlijke kleuren, ze passen perfect bij de meubeldecors. De vijf moderne woonwerelden kunnen voor ieder model individueel worden gekozen.

Scharnierende zitkussens

LMC caravans modeljaar 2018In de LMC Vivo, Musica en Maestro worden de zitkussens van de banken voorzien van een scharnierconstructie.

Daardoor is de bergruimte daaronder nóg gemakkelijker bereikbaar.

Skyview

LMC caravans modeljaar 2018De LMC Maestro wordt in modeljaar 2018 standaard voorzien van een ‘Skyview’ panoramadak. Dit dak is een eigen ontwikkeling en was op de laatste editie van de Caravan Salon al in een actiemodel te zien. Optioneel is het dak ook leverbaar voor de Vivo en Musica.

Het dak komt in plaats van het Heki 2 dakluik en zorgt dankzij de riante afmetingen van 1400 x 500 mm voor nog meer daglicht in de caravan.

Kolomtafel

Liefhebbers van de bekende LMC kolomtafel zullen het waarderen dat deze in modeljaar 2018 standaard wordt geleverd in de Musica en Maestro, en als optie verkrijgbaar zal zijn voor de Vivo serie.

Like dit artikel
Tweet dit artikel