LMC voert in 2017 platformstrategie ook door bij campers

LMC Cruiser Premium 2017

LMC Cruiser model 2017 in de Premium uitvoering

SASSENBERG – Vorig seizoen voerde LMC bij de caravanmodellen 2016 een nieuwe strategie door met betrekking tot de opbouw van de series, modellen, indelingen en uitvoeringen. Uitgangspunt was dat iedere indeling voor nagenoeg iedere serie beschikbaar moest zijn. Binnen iedere serie kon je ook weer kiezen voor een aantal uniforme uitvoeringsvarianten.

Gisteren, tijdens de introductie van de eerste 2017 modellen, maakte LMC bekend dat die nieuwe platformstrategie een succes is en dat deze daarom voor modeljaar 2017 ook bij de campers wordt doorgevoerd.

Dit houdt in dat er identieke indelingen beschikbaar zijn voor de Cruiser (halfintegraal campers) en de Explorer (integraal campers) series. Beide series zijn dan ook in overeenkomstige uitvoeringen leverbaar, namelijk de Sport, Comfort en Premium. Daarmee kunnen de kopers voor iedere indelingsvariant kiezen voor een bepaalde serie én uitvoering. Daarnaast hebben de kopers ook nog de keus om te kiezen uit de binnen die series en uitvoeringen beschikbare varianten aan houtdecor en bekleding, alsmede de nodige extra opties.

De Sport varianten komen in seizoen 2017 met vlakke, strak gelijnde fronten voor de bovenkastjes, een meer ‘matte’ look, antraciet meubeldecor en kastgreepjes van geborsteld chroom. De tafelbladen zijn lichter en hoogglanzend en hebben een rand in geborsteld RVS look. De Comfort uitvoeringen zijn heel anders. Deze hebben gewelfde, hoogglanzende kastfrontjes en de tafelbladen zijn uitgevoerd in het bekende Grano decor.

LMC Cruiser Premium 2017Nieuw voor 2017 is de Premium uitvoering. Hier zijn de kastfronten uitgevoerd in hoogglanzend wit en worden ze gecombineerd met donker houtdecor wat voor een fraai contrast zorgt. De verchroomde greepjes maken het beeld compleet. Om de Premium uitvoering zich nog meer te laten onderscheiden, worden de tafelbladen van de Premium extra hoogwaardig uitgevoerd, zoals we ook wel bij de ‘Liner’ modellen zien. Ze zijn uitgevoerd in palissander decor en rondom voorzien van een crèmekleurige rand.

LMC Cruiser Premium 2017Bovendien worden de Premium uitvoeringen aan de buitenzijde voorzien van een andere, geheel nieuwe achterzijde, waarmee ze zich duidelijk van de andere modellen onderscheiden.

Like dit artikel
Tweet dit artikel