LMC Musica caravans in Passion uitvoering

LMC Passion caravans 2017

Een LMC Passion voorjaarsmodel op de Caravana

ZOETERMEER – Op de CMT in Stuttgart en de Caravana in Leeuwarden waren 2 actiemodellen van de LMC Musica te zien. Het zijn zogenaamde voorjaarsmodellen, waarbij de koper kan profiteren van een extra complete uitrusting tegen een aantrekkelijk prijsvoordeel.

LMC heeft gekozen voor 2 van de populairste indelingen uit de Musica serie en heeft hieruit de 473 E Passion en de 523 K Passion samengesteld. De 473 E is qua indeling overeenkomstig de 470 E, de 523K heeft een indeling die gelijk is aan die van de 520 K.

Met deze 2 indelingen biedt LMC een actiemodel voor zowel de wat oudere stellen als voor een gezin met kleine kinderen. De 473 E heeft namelijk twee enkele bedden voorin en een standaardzit achterin, terwijl de 523 K achterin een stapelbed, voorin een vast bed en ook een middendinette heeft.

De Musica behoort tot het middensegment en heeft de koper daardoor natuurlijk al het nodige te bieden qua comfort en uitrusting.  Met de Passion uitvoering zijn de caravans voorzien van een heleboel extra’s dat de kopers een prijsvoordeel van 3186 (473 E) en 2902 euro (523 K) oplevert.

Bij al die extra’s zijn niet alleen een aantal optische verfraaiingen inbegrepen zoals lichtmetalen velgen en een speciale afwerking aan de voor- en achterzijde, maar ook een heleboel zaken die de functionaliteit, de veiligheid en het comfort verhogen. Zo zien we bij de Passion modellen bijvoorbeeld een elektrische vloerverwarming en een multifunctionele contactdoos aan de buitenzijde met een 12 V, 230 V, antenne en gasaansluiting. Verder zijn de modellen voorzien van het ATC antislingersysteem van AL-KO en heeft de 473 E een voorraam, extra serviceluik en een Heki 2 dakluik. Ook hebben ze een rolbare afvalwatertank, niveaumeter voor de watertank en afstandsbediening voor de voortentverlichting. Verder hebben beide modellen een verhoogd laadvermogen.

Wie de LMC Passion modellen al wil zien: ze staan inmiddels bij de LMC dealers.

Like dit artikel
Tweet dit artikel