LMC opende nieuwe productiehal

productiehal LMC

LMC opent nieuwe productiehal

Met een feestelijke opening werd op 19 oktober de nieuwe productiehal van LMC Caravan GmbH & Co. KG in Sassenberg officieel ingewijd.

In de nieuwe productiehal moeten in de toekomst zo’n 15.000 caravans voor de gehele Erwin Hymer Group SE worden gebouwd.

De bouw begon zo’n anderhalf jaar geleden en nu de nieuwbouw klaar is, is de productiecapaciteit van LMC maar liefst verdubbeld. Deze verdubbeling van de productiecapaciteit komt mede doordat er in de nieuwe fabriekshal gebruik wordt gemaakt van de allermodernste productietechnieken. Met een uitgekiend Lean Management, goed georganiseerde logistiek en gemotiveerde medewerkers is de nieuwe productiehal klaar om niet alleen caravans van LMC zelf maar ook voor de andere merken van de Erwin Hymer Group SE te bouwen.

De productie in de nieuwe hal is al in augustus opgestart. Er zijn twee productielijnen die samen 60 caravans per dag af kunnen leveren. De productiehal wordt verwarmd door middel van een speciale, duurzame en efficiënte verwarming op hout waardoor de CO2-uitstoot aanzienlijk wordt verminderd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel