LMC start jubileumjaar met speciaal model: Vivo 490E

LMC Vivo 490 E

LMC’s jubileummodel, de Vivo 490 E

De Duitse caravan- en camperproducent Lord Münsterland Caravan (kortweg LMC) viert dit jaar haar 60-jarig jubileum. De traditierijke fabrikant uit Sassenberg (Westfalen) presenteert naar aanleiding van dit jubileum eind februari op de beurs „Reisen und Camping“ in Essen, het speciale jubileummodel Vivo 490 E. Deze caravan wordt in een gelimiteerde oplage gebouwd en alleen aangeboden in het jubileumjaar 2015.

Standaard omdat de Vivo 490 een groot uitrustingspakket met talrijke extra’s en een prijsvoordeel van meer dan 3000 Euro. De 7,23 meter lange en 2,33 meter brede caravan heeft een groot laadvermogen van maar liefst 434 kilo door de gewichtbesparende bouwwijze en de tot 1800 kilo verhoogde maximaal toelaatbare massa.

LMC Vivo 490 EEr zijn vier slaapplaatsen beschikbaar, en de Vivo 490 E laat zich op de plaats van bestemming gemakkelijk naar de gewenste plek manoeuvreren met behulp van, de tot het uitrustingspakket behorende Truma Mover XT mover. Ook is er een voortent in de prijs inbegrepen, LMC levert het jubileummodel met een Isabella Capri Coal voortent die dankzij het moderne lichtgewicht Carbon-frame gemakkelijk te handelen is. Voor degenen die van fietsen houden heeft LMC voorzien in een op de dissel gemonteerde fietsendrager.

LMC Vivo 490 EDe caravan is aan de buitenzijde herkenbaar aan de speciale Jubileum optiek in een speciaal exterieur design en aluminium velgen. In het interieur vinden we speciale Jubilee. Andere opvallende zaken in het verjaardagpakket van LMC zijn de Truma-Therme warmwater voorziening, een comfortabele deur met raam, afvalemmer en hordeur, vers watertankmeter, een afstandsbediening voor de voortentlamp alsook het autarkiepakket.

Uiteraard is ook deze LMC gebouwd volgens de Long Life Technologie (LLT) met de daarbij behorende carrosserie waterdichtheidsgarantie van twaalf jaar. De prijs van dit compleet uitgeruste, speciale model bedraagt 28.160,= Euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel