LMC Style 493 K “65 years edition”

LMC Style 493 K "65 years edition"

LMC Style 493 K “65 years edition”

Het jubilerende LMC geeft een vervolg aan de “65 years edition” ter ere van het 65-jarig bestaan van het Duitse merk. Aan het begin van het jaar presenteerde LMC op de CMT Stuttgart al de Van 643 G.

Een jubileummodel met een speciale uitrusting aan boord, een speciaal exterieur en een aantrekkelijke prijs. In navolging van de Van 643 G camper introduceert LMC in het jubileumjaar ook een caravan, de Style 493 K.

“De Style 493 K, met zijn comfortabele uitrusting en vele extra’s voor een speciale prijs, is een ander cadeau voor onze klanten en degenen die dat willen worden. Het is het ideale instapmodel voor bijvoorbeeld jonge gezinnen die deze zomer voor het eerst met een caravan beginnen”, zegt Bodo Diller, brand manager bij LMC.

“Route 65”

LMC heeft op de zogenaamde “Route 65” tot eind december verschillende hoogtepunten gepland – waaronder ook de nieuwe Style 493 K. Hij heeft een hoger totaalgewicht en dus ook een groter laadvermogen. Hij heeft een totale lengte van 7,16 meter en een breedte van 2,32 meter. Met 1,98 m biedt de Style 493 K een riante stahoogte. In vergelijking met het model van vorig jaar, de Style 490 K, is het toegestane brutogewicht van de caravan met ongeveer 400 kg toegenomen tot 1.700 kg; een pluspunt voor grote gezinnen met veel bagage.

Jubileumpakket

Het jubileumpakket bevat onder anderen hoogwaardige aluminium velgen en de exterieurstickers zijn een echte blikvanger. Binnenin zorgt het 230 V-circulatiesysteem voor een efficiënte verdeling van de warmte over de hele caravan. De designbekleding is voorzien van speciale “65 years” applicaties. Er wordt een efficiënte compressor- in plaats van de gebruikelijke absorptiekoelkast toegepast. Een conventionele gasabsorptiekoelkast heeft een koeltijd van een hele dag nodig. De compressorkoelkast – die ook nog eens 15 kilo lichter is – is al na twee uur klaar voor gebruik.  De compressorkoelkast scoort met topprestaties, zelfs bij hoge buitentemperaturen – en dat bij een laag verbruik. De “65 years edition” Style 493 K is verkrijgbaar voor een speciale prijs van 19.990 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel