LMC Tourer Lift H664G – Ook LMC stapt steeds meer over op de Ford Transit

LMC Tourer Lift H664G – op Ford Transit

LMC Tourer Lift H664G – Ook LMC stapt steeds meer over op de Ford Transit

LMC breidt zijn aanbod aan halfintegrale campers voor modeljaar 2024 verder uit met de introductie van de LMC Tourer Lift H664G. Dit is de eerste camper in deze lijn die op een Ford Transit chassis wordt gebouwd. Bij de overige indelingen kan men kiezen voor een Fiat Ducato of Citroën Jumper chassis.

De keuze voor het Ford chassis binnen het Tourer-gamma is een belangrijke stap voor LMC. Dit basisvoertuig, dat vorig jaar voor het eerst zijn intrede deed in de campers van het Duitse merk, heeft snel populariteit gewonnen dankzij de dynamische look, praktische eigenschappen geavanceerde veiligheidsassistenten, stijlvolle cabine en het uitstekende rijcomfort. De indeling van de Tourer Lift H664G is gelijk aan die van de Tourer Lift H660G op.

Ontwerp en indeling

De LMC Tourer Lift H664G valt op door zijn strakke en moderne design. Met een lengte van 7,05 meter en een breedte van 2,32 meter biedt deze camper behoorlijk wat ruimte. Het model biedt drie slaapplaatsen, inclusief een eenpersoons hefbed, dat snel beschikbaar is wanneer nodig en geen kostbare ruimte inneemt. De enkele bedden achterin kunnen desgewenst worden omgebouwd tot een extra ruim dwarsbed.

Binnenin de camper is de overgang van de bestuurderscabine naar het woongedeelte zo goed als naadloos uitvoerend. Dit is zo’n beetje typerend voor LMC en draagt bij aan het huiselijke gevoel van de camper. De brede toegangsdeur en de standaard dieselverwarming vergroten het comfort. De keuken is uitgerust met een 132 liter koelkast en een 3-pits kookstel, zodat het bereiden van maaltijden tijdens het reizen geen enkel probleem is.

Prijs en beschikbaarheid

De motorvarianten van de Tourer Lift H664G omvatten een 96 kW (130 pk) en een 125 kW (170 pk) optie, beide conform de ‘Euro 6d final’ normen. Uiteraard is de camper uitgerust met moderne technologieën zoals cruise control, airconditioning en een geavanceerd navigatiesysteem. Ook zijn er verschillende optiepakketten beschikbaar, waaronder de Tourer First Edition Ford met opties zoals 16″ aluminium velgen, Android Auto of Apple Car Play, adaptieve cruisecontrol, 9″ multifunctioneel scherm (Zenec) en voorbereiding alsmede dakversterking voor een solarsysteem, schotelantenne en airco.

LMC heeft de vanafprijs voor de Tourer Lift H664G op een Ford Transit chassis vastgesteld op € 103.400. Het model komt met een dichtheidsgarantie van 12 jaar, wat de duurzaamheid en kwaliteit van het voertuig onderstreept. Dit maakt de Tourer Lift H664G tot een aantrekkelijke optie voor camperliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbare en comfortabele camper. Verder is de LMC Tourer Lift H664G al op korte termijn beschikbaar.

LMC Tourer Lift H664GOp bovenstaand foto’s is de LMC Tourer Lift H664G nog met een Fiat/Citroën basisvoertuig afgebeeld. Hiernaast een van de weinige foto’s met het Ford basisvoertuig.

Like dit artikel
Tweet dit artikel