LMC Vivo Energy actiemodellen

LMC Vivo Energy caravan

LMC Vivo Energy actiemodellen

SASSENBERG – De Duitse caravan- en camperbouwer LMC introduceert in de Vivo serie drie actiemodellen. Deze caravans zijn, zoals gebruikelijk bij actiemodellen, niet alleen extra compleet uitgerust en scherp geprijsd, maar worden ook geleverd in indelingen die normaal niet in de Vivo serie verkrijgbaar zijn.

Het betreft namelijk de indelingen 473 D, 493 E en 533 K. Deze indelingen waren toe nu toe alleen leverbaar in de duurdere LMC Musica en Maestro series.

De Vivo Energy modellen zijn onder meer voorzien van lichtmetalen velgen, ATC en vloerverwarming. De 473 D heeft een indeling met voorin een Frans bed, een middenkeuken en een rondzit achterin. LMC Vivo Energy caravanDe 493 E heeft enkele bedden. De rondzit bevindt zich bij dit model voorin, en boven de rondzit is er een groot Skyview dakraam geplaatst.

De 533 K is echt een caravan voor een familiel. Voorin heeft de caravan enkele bedden waarvan je (net als bij de 493 E) ook één groot tweepersoons bed kunt maken. Voorts heeft de caravan een middendinette en achterin een stapelbed. Meer informatie over LMC caravans vind je op Caravans.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel