LOKI Expedition’s Discovery Series: luxueus avontuur op maat

LOKI Expedition's Discovery Series

LOKI Expedition’s Discovery Series: luxueus avontuur op maat

LOKI Expedition, van oorsprong gespecialiseerd in het ombouwen van zeecontainers tot leefruimtes, introduceert nu de Discovery Series. Deze reeks voertuigen biedt de perfecte combinatie van robuustheid en luxe.

Hierdoor zijn ze ideaal voor alle off-road avonturen zonder in te leveren op comfort. De voertuigen zijn geïnspireerd op zeecontainers, gebouwd op een middelzwaar vrachtwagenchassis en beschikbaar in cabine-lengtes van 4,8 en 6 meter.

Op maat gemaakt avontuur

Een uniek aspect van de LOKI Discovery Series is de mogelijkheid om te kiezen voor een op maat gemaakte vrachtwagen met alle accessoires, of een volledig ingerichte wooncabine geïnstalleerd op een eerder aangeschaft voertuig. Hierdoor kunnen avonturiers hun ideale chassis selecteren op basis van hun specifieke eisen en budget. Dat gezegd hebbende: dat budget moet wel behoorlijk ruim zijn.

Luxe en comfort in het interieur

Ondanks de associatie met zeecontainers, is het interieur van de Discovery Series uiterst luxueus. Strak, modern design en veel lichtinval door grote ramen en een dakraam zorgen voor een prettige leefomgeving. Je vindt er alle benodigdheden voor een langdurige reis, zoals een volledig uitgeruste keuken, entertainmentruimte met U-vormige leren bank, badkamer en slaapkamer met queensize bed. Zes volwassenen kunnen er comfortabel overnachten en er is meer dan genoeg opbergruimte.

LOKI Expedition's Discovery Series

Onafhankelijk van voorzieningen

De Discovery Series is uitgerust met een lithiumaccu van maximaal 2000 Ah en zonnepanelen met een capaciteit van 1.520 watt, zodat je ook probleemloos off-grid kunt overnachten. Daarnaast is er een 1.000-watt omvormer en oplader voor gebruik buiten het voertuig. De wagen is ook voorzien van een 525-liter verswatertank, een 225-liter afvalwatertank en een waterzuiveringsinstallatie.

Gemaakt voor extreme omstandigheden

De Discovery Series campers zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. De goede isolatie en versterkte glazen ramen maken de woonunit geschikt voor hoge hoogtes en extreme weersomstandigheden. Uiteraard is de wagen uitgerust met allerlei off-road toebehoren, zoals beschermingsplaten, LED-verlichting en een ingebouwde luchtcompressor. Voor extra veiligheid is er een 360-graden camera aanwezig, en diverse accessoires zoals een luifel, buitenkeuken en grote garage maken het avontuur compleet.

LOKI Expedition's Discovery Series

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel