Loungen op de camping? Dat kan met deze opblaasbare Aerogogo sofa

opblaasbare Aerogogo sofa

Loungen op de camping met de opblaasbare Aerogogo sofa

De camping is voor velen de perfecte plaats om tot ontspanning te komen. De meesten van ons zitten op de goed ingeburgerde campingstoel. Met de nieuwe opblaasbare sofa van Aerogogo zit je gezellig naast en elkaar en heb je nog meer zitcomfort.

Aerogogo is het bedrijf achter de zogenaamde BS2: een automatische opblaasbare bank, met slechts één knop. Volgens de fabrikant kan de bank zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Comfortabel loungen

De Aerogogo BS2 moet het mogelijk maken om comfortabel te loungen. De meeste kampeerders nemen geen bank meer naar de camping: die is veel te zwaar en groot, dus bijna onmogelijk om mee te nemen. De fabrikant Aerogogo wil kampeerders nu meer comfort bieden met een opblaasbare sofa. Er zit één knop op, die de sofa automatisch opblaast.

De Loveseat en de Armchair zijn de twee versies waarin de opblaasbare sofa verkrijgbaar is. De fabrikant heeft er de naam ‘GIGA Sofa’ gegeven, een naam die overigens niet terugkomt bij de Indiegogo-campagne. Op dat platform probeerde de fabrikant – met succes – geld op te halen om het idee te realiseren.

Ingebouwde pomp

Wie zo’n opblaasbare sofa meeneemt hoeft zich niet druk te maken over het oppompen van de sofa. Met slechts één druk op de knop pompt de sofa zichzelf op. Dat werkt met een ingebouwde luchtpomp. Binnen een paar seconden is de opblaasbare bank klaar om op te zitten.

De ingebouwde pomp kan 50.000 omwentelingen per minuut maken dus die zal niet bepaald stil zijn. In combinatie met een oplaadbare batterij van 3800 mAh is de sofa in ieder geval een handomdraai opgeblazen. Op één volle batterijlading kan de fauteuil 12 keer worden opgeblazen.

Een echte sofa

De sofa is een échte sofa: sterk en robuust, maar tegelijkertijd ook zacht en rekbaar. Zo kom je tot maximaal zitcomfort. Bij een gewone bank maakt de gebruiker zich zorgen over hoe schoon de bank blijft, maar met de sofa van Aerogogo hoeft dat niet. De bank is namelijk afgewerkt met een dubbele laag PVC en een wasbare stof.

De Aerogogo BS2 opblaasbare bank wordt op dit moment door crowdfunding gefinancierd op Indiegogo. De bank is overigens al in productie, maar er zijn nog steeds een paar exemplaren verkrijgbaar voor een early-bird prijs van 119 dollar (zo’n 120 euro) voor de Armchair en 139 dollar (zo’n 140 euro) voor de Loveseat.

Like dit artikel
Tweet dit artikel