‘Love for the campsite’ gaat op herhaling

‘Love for the campsite’ kampeerprogramma

‘Love for the campsite’ gaat op herhaling

Kun je je het televisieprogramma ’Love for the Campsite’ nog herinneren? Het kampeerprogramma met Ron Brandsteder en Patrick Martens was in 2019 op televisie te zien. Sindsdien is er vanwege de coronapandemie veel gebeurd op het gebied van kamperen en vakantie.

Daarom is het niet onverstandig dat ONS het televisieprogramma opnieuw onder de aandacht brengt en het gaat herhalen. Morgenavond wordt de eerste uitzending van het kampeerprogramma Love fort he Campsite herhaald.

Alleen vijftigplussers

Het programma ‘Love for the website’ onderscheidt zich van andere kampeerprogramma’s doordat de deelnemers allemaal uit vijftigplussers bestaan. Onder leiding van de ‘reisleiders’ Ron Brandsteder en Patrick Martens gaan deze ervaren hoe het is om in Denemarken te kamperen. De deelnemers overnachten in verschillende kampeermiddelen, zoals volledig ingerichte tenten, vouwwagens, caravans en campers.

Actieve kampeervakantie in Denemarken

Daarbij mogen ze ook ervaren wat Denemarken te bieden heeft. En dat Denemarken prima geschikt is voor een actieve, avontuurlijke vakantie waarin ook de nodige cultuur aan bod komt, dat ervaren ze ook aan den lijve. Het ene moment gaan ze oesters rapen en broodtaart of gin maken, terwijl ze het andere moment bodysurfen, over de witte kliffen van Møn wandelen of zelfs abseilen.

Iedere dinsdagavond

Veel kampeerprogramma’s worden op tijden uitgezonden dat we niet zo vaak voor te televisie zitten. Maar Love for the Campsite is op ‘prime time’ te zien: iedere dinsdagavond om 20.30 u. En dat geldt ook voor de herhalingen, die op zaterdag 20.30 u zijn. De eerste uitzending begint morgen (7 februari) bij ONS. Daarin gaat de reis meteen van start, de eerste stop is Zuid-Jutland.

Like dit artikel
Tweet dit artikel