Lowe Alpine Summit 65+15 rugzak

kampeerzaken.nlLowe Alpine is beroemd geworden door haar rugzakken met intern frame, sindsdien is Lowe Alpine het synoniem voor betrouwbare en comfortabel dragende rugzakken. Recentelijk introduceerde Lowe het gloednieuwe TFX-draagsysteem. Het topmodel van de Lowe rugzakken die met dit revolutionaire draagsysteem zijn uitgerust, is de Summit 65+15.
 De Summit 65+15 is een rugzak voor zware, meerdaagse tochten, waarbij draagcomfort een absolute vereiste is. Door het forse volume is er voldoende ruimte voor slaapzak en kampeerspullen, en uiteraard staat de rugzak ook in de bergen zijn mannetje. De Summit biedt de gebruiker veel bewegingsvrijheid, een uitgekiende lastoverbrenging en een modulaire en gebruiksvriendelijke eigenschap. Middels het Torso Micro Adjust Systeem kun je namelijk het lendekussen met een klein pompje helemaal op de vorm van je eigen rug afstellen.
Vooral in onregelmatig terrein komt het Torso Motion systeem tot zijn recht. Door de flexibele overbrenging naar de heupen draagt de rugzak veel comfortabeler dan een traditioneel draagsysteem. De rugzak is gemaakt van zeer slijtvaste materialen en heeft een praktische indeling.
Prijs: € 299,95. Gezien bij Bever Zwerfsport en bij Zwerfkei, www.bever.nl en www.zwerfkei.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel