Lowland mummieslaapzakken voor heel lange mensen

Lowland XXL mummieslaapzakken voor heel lange mensen

Lowland mummieslaapzakken voor heel lange mensen

Menig kampeerder kent het probleem dat het moeilijk is om aan een goed passende slaapzak te komen. Met dekenslaapzakken is het nog betrekkelijk eenvoudig maar bij mummieslaapzakken komt het qua maat vrij nauw.

Wie wat beetje langer is, en dat is bij Nederlanders vaak het geval, moet vaak flink zoeken naar een passende slaapzak. Lowland Outdoor, de opvolger van het vroegere Birdland, heeft zich gespecialiseerd in de meest uiteenlopende maten slaapzakken.

Nederlands bedrijf

Lowland Outdoor is overigens een Nederlands bedrijf en alle Lowland slaapzakken worden dan ook gevuld in het atelier in Maarsbergen. Lowland heeft slaapzakken voor alle lichaamsafmetingen, of je nu kort, lang, dun of dik bent.

Slaapzak voor echt lange mensen

Ook als je echt lang bent, heeft Lowland een passende slaapzak. Bijvoorbeeld de Serai XXL, die bedoeld is voor mensen vanaf 200 cm. De slaapzak heeft namelijk een totale lengte van 250 cm. Om hem geschikt te maken voor drie seizoenen heeft hij een isolatiewaarde tot -5°C, wat wordt gerealiseerd door een vulling van 95% ganzendons. De lichtgewicht slaapzak is voorzien van een voorgevormde capuchon met nekkraag en tochtslurf, opbergzakje en een aantrekkoord. De slaapzak is gemaakt van robuust ripstop nylon en is dan ook extreem slijtvast. Door de aan twee zijden te openen rits kun je extra ventilatie creëren tijdens de warmere nachten. De YKK rits heeft een anti-snag slider zodat de stof niet tussen de rits kan komen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel