Lume Traveler LT540 Nordic mét binnenkeuken

Lume Traveler LT540 Nordic caravan

Lume Traveler LT540 Nordic mét binnenkeuken

De eerste Lume Traveler caravans waren vrij compact en qua indeling afgeleid van de Amerikaanse tear drop caravans. Ook de grotere Lume Traveler LT540 heeft nog zo’n buitenkeuken.

Zo’n buitenkeuken werkt prima, zeker in combinatie met de fraaie voortent die er ook voor beschikbaar is. Maar als het kouder wordt, is een normale keuken ín de caravan toch wel zo prettig. En zo’n uitvoering is er nu ook, in de vorm van de Lume Traveler LT540 Nordic.

Lume caravans

De caravans van Lume herken je meteen aan de karakteristieke aluminium opbouw, die een beetje aan de beroemde Airstream caravans doet denken. Ook de keuken, achteraan aan de buitenzijde, met een groot deksel, is allesbehalve doorsnee. Zodra je de caravans binnenstapt dan valt meteen het grote open dak op, waardoor je het gevoel hebt alsof je weer buiten bent. Ook de exclusieve afwerking in retrolook met onder anderen een houten vloer, vilten binnenwanden en lederen achterwand boven het bed, zijn bijzonder. De Lume caravans bevinden zich dan ook in het meer exclusieve segment, en zijn daarom ook uitgerust met een airconditioning.

Lume Traveler LT540 Nordic

Lume Traveler LT540 Nordic caravanDe Lume Traveler LT540 Nordic heeft een binnenkeuken, zodat je droog en warm achter het fornuis kunt staan. Met deze uitvoering kun je dus ook in de koude jaargetijden op stap. Verder is de caravan precies zoals de andere caravans van Lume, wat overigens een Nederlands merk is. Net als de ‘normale’ Lume Traveler LT540 heeft ook de ‘Nordic’-uitvoering ruimte voor een vast bed en vaste zitgroep. De keuken bevindt zich halverwege de caravan, met aan de ene zijde de koelbox, bergkast en gootsteen, aan de andere zijde bevindt zich een blokje met een keramische kookplaat en afzuigkap. Kopers kunnen voor de zithoek kiezen voor een ‘standaardzit’ of een grote loungebank met los tafelelement.

Like dit artikel
Tweet dit artikel