Luxe en technologie in LG’s Bon Voyage camping trailer

Luxe en technologie in LG’s Bon Voyage camping trailer

Luxe en technologie in LG’s Bon Voyage camping trailer

Op de 2024-editie van de jaarlijkse Consumer Electronics Show (CES) onthulde LG Labs een verrassend nieuw concept: de Bon Voyage camping trailer. Een innovatief concept, dat de luxe van modern wonen met de vrijheid van het kamperen combineert. En dat is natuurlijk ook een trend die steeds meer aan populariteit wint.

LG Labs speelt met de Bon Voyage op gedurfde wijze in op deze trend. Dankzij de geavanceerde technologieën, gecombineerd met veel comfortverhogende voorzieningen en een unieke open haard, lijkt LG’s Bon Voyage camping trailer een nieuwe dimensie te geven aan wat we als ‘outdoor ervaring’ kunnen omschrijven.

Compact

Met een totale lengte van 3.8 meter, een breedte van 2 meter en een hoogte van 2.2 meter is de LG Bon Voyage een stuk compacte dan een caravan. Ondanks dat biedt hij de kampeerders nog aardig wat ruimte. De ontwerpers hebben er dan ook voor gezorgd dat elke centimeter van deze strak gelijnde, moderne camping trailer volop benut wordt.

Technologie

In tegenstelling tot de meeste camping trailers, die meer basic zijn uitgerust, zit de Bon Voyage juist boordevol luxe en technologie. Een van de meest opvallende kenmerken van de Bon Voyage is het touchscreen paneel dat op LG’s WebOS draait, strategisch geplaatst bij de ingang. Dit paneel biedt gebruikers toegang tot diverse functies, waaronder de weersvoorspellingen en accustatus.

In het interieur vinden we een scala aan high-tech voorzieningen: een meer dan riante 10kWh huishoudaccu voorziet die de apparatuur van de trailer van stroom voorziet, een opvouwbare OLED TV, een capsule koffiemachine, een magnetron en een LG Styler terwijl een digitale open haard voor het ultieme thuisgevoel moet zorgen. Iets waar de buren wellicht minder blij mee zijn: voor de entertainmentliefhebbers is er zelfs een karaokeset aan boord.

Comfort als thuis

Naast technologie is er ook aandacht besteed aan het wooncomfort. De keuken is uitgerust met moderne apparatuur en de trailer beschikt over essentiële sanitaire voorzieningen zoals een douche en toilet. Een bijzondere toevoeging is de digitale open haard, die niet alleen voor warmte zorgt, maar ook bijdraagt aan een gezellige en sfeervolle ambiance.

Energievoorziening

De energievoorziening in de Bon Voyage is een belangrijk aspect. De 10kWh accu zorgt ervoor dat alle apparaten functioneel blijven, zelfs op afgelegen locaties. LG overweegt ook de integratie van zonnepanelen, waarmee men een stukje duurzaamheid én zelfvoorziening aan de kampeerervaring toe zou voegen.

Nieuwe standaard

Meestal zijn de luxe uitgevoerde recreatievoertuigen allesbehalve compact. Wat dat betreft neemt LG Labs met de Bon Voyage – die luxe maar compact is – een unieke positie in. In een markt waar de vraag naar luxe en technologisch geavanceerde kampeermiddelen toeneemt, zet de Bon Voyage van LG Labs zelfs een nieuwe standaard. Specifieke details over toekomstige ontwikkelingen of het feit of deze ooit op de markt zal verschijnen, ontbreken helaas nog.

@hwztech

LG Bon Voyage camper trailer has more tech than most homes. #ces #ces2024 #lg #lglabs #smarthome #campertrailer #mobilehome #thinq #lgstyler #duobo #camping #glamping #techtok #hwzsg #fyp

♬ original sound – HardwareZone – HardwareZone

Like dit artikel
Tweet dit artikel