Lyseo T: geheel nieuwe serie halfintegraal campers van Bürstner

Bürstner Lyseo T 2017

Bürstner Lyseo T: serie nieuwe half integraal campers

KEHL- De Duitse caravan- en camperbouwer Bürstner introduceert niet zo heel vaak een nieuwe serie recreatievoertuigen. Maar als er een nieuwe serie komt, dan is dat ook meteen een complete lijn.

Dat is ook het geval met de nieuwe Lyseo T halfintegraal campers die Bürstner in modeljaar 2017 uit zal brengen en eind augustus vol trots op de Caravan Salon in Düsseldorf zal laten zien. Een uitgekiende serie campers die uit maar liefst 8 indelingen bestaat.

Net als veel andere producenten tegenwoordig doen, heeft Bürstner de Liseo serie modulair opgebouwd. Dat is niet alleen efficiënt qua productie, maar maakt het ook eenvoudiger om de klanten een grotere variatie aan indelingen te bieden. Zes van de indelingen kunnen optioneel met een elektrisch hefbed worden uitgerust.

De Lyseo T heeft een attractief uiterlijk. Niet alleen door de geringe hoogte, die bij alle Liseo T modellen 295 cm bedraagt, maar ook door de mooie graphics en markante lijnen. De grote dakoppervlakte maakt het inbouwen en aanbrengen van opties een stuk eenvoudiger. Optioneel zijn ook panoramaramen verkrijgbaar, waarmee de Lyseo T een meer ‘automotive’ look krijgt..

Bürstner Lyseo T hefbedHet interieur van de Lyseo T verrast mede door de riante stahoogte van 205 cm door de bijzonder ruimtelijke indruk. De multifunctionele dubbele bodem zorgt voor een vlakke overgang naar de cabine en beschermt de installatie en bergruimte tegen weersinvloeden. De Lyseo is door die geïsoleerde dubbele bodem ook in de winter prima inzetbaar.

Bürstner heeft er bij het ontwerpen van de indelingen rekening mee gehouden, dat de wielkasten geen inbreuk doen op de doucheruimte zodat je daar voldoende bewegingsvrijheid hebt. Het interieur, met moderne en harmonieus ontworpen meubels met afgeronde kastfrontjes, is verkrijgbaar in de decors “Ginger Teak” en “Santina”.

Bürstner Lyseo T camper interieur 2017De riante keuken met hoog geplaatste 145 liter koelkast, de ruimte zitgroepen en de onbelemmerde doorgang van keuken naar de douche- en slaapruimte dragen ook bij aan de ruimtelijke indruk van de Liseo T.

Ook de indelingen met ‘Queensbedden’’ bieden onder die bedden een forse bergruimte, zonder dat die bedden hoger moeten worden gesteld. Desgewenst kunnen deze indelingen overigens wel met in hoogte verstelbare bedden worden uitgevoerd, waardoor er onder de bedden een ruime garage beschikbaar is.

burstner-lyseo-744-t-loungeEén van de meest bijzondere indelingen van de Lyseo T is de 744. Deze heeft achterin een groot hefbed, dat met een druk op de knop tegen het plafond kan verdwijnen, waarna er daaronder een ware loungeruimte beschikbaar komt. De Lyseo T 744 biedt daarmee zowel een eetkamer, zitkamer als slaapkamer.

De uitrustingspakketten die Bürstner voor de Lyseo T beschikbaar heeft, bestaan uit een pakket waarmee de verlichting wordt aangevuld met sfeervolle indirecte verlichting, een pakket waarbij de keuken wordt voorzien van praktische, krasbestendigere werkbladen en een soundpakket met USB aansluiting alsmede hoogwaardige Bluetooth luidsprekers die aan de lichtrails worden bevestigd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel