Lyseo Time T maakt programma halfintegralen van Bürstner compleet

Bürstner Lyseo Time T camper

Lyseo Time T maakt programma halfintegralen van Bürstner compleet

Bürstner zal op de CMT 2019 in Stuttgart de nieuwe Lyseo Time T presenteren. Een serie halfintegraal campers die wordt gebouwd op basis van de Citroën Jumper. Deze nieuwe Lyseo-serie wordt in het lagere middensegment gepositioneerd waarmee Bürstner haar assortiment halfintegraal campers naar beneden toe uitbreidt.

Qua uiterlijk lijken de nieuwe Lyseo Time T-campers sterk op de andere modellen uit de Lyseo-serie, en met op de Lyseo Time I-modellen.

Standaard zijn ze uitgevoerd met een glasvezelversterkte kunststof dak en bodem, iets wat in deze prijsklasse zeker niet vanzelfsprekend is. In het interieur zien we dat de meubels zijn afgewerkt met het „Riva Loft“ meubeldecor, dat harmonieus past bij de overige interieurdelen en stoffering. De Lyseo Time T-campers zijn ook standard uitgerust met multizone koudschuimmatrassen voor een optimaal slaapcomfort.

Indelingen

Er zijn 4 indelingen, waarvan 2 met een eilandbed en 2 met enkele bedden. Optioneel is de Lyseo Time T ook verkrijgbaar met een hefbed. De Lyseo Time T 690 G heeft enkele bedden en een doordachte, variabele badkamer. De T 727 G is een stukje ruimer, heeft een grote badkamer en een zitgroep met 2 langsbanken. De derde indeling, de T 736 heeft een soortgelijke zitgroep maar heeft weer enkele bedden. T 700 is een nieuwe indelingen en ook een van de meest compacte indelingen met eilandbed en aparte douche en toilet. Alle indelingen beschikken over 4 gehomologeerde zitplaatsen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel