Makkelijk je eigen wifi in de camper of caravan met Teleco Wifi Van T 400 router

Teleco Wifi Van T 400 router

wifi in de camper of caravan met Teleco Wifi Van T 400 router

Ook in de camper of caravan willen we steeds vaker een router. Nu het ‘onbeperkt data’ steeds gebruikelijker is geworden, is niets zo makkelijk dan je eigen wifi aan boord te hebben.

Dat kan bijvoorbeeld met de Teleco Wifi Van T400 router. Hiermee maak je in een handomdraai je eigen internettoegangspunt en draadloos netwerk.

De nieuwe draagbare router Wifi Van T 400 van Teleco kan, mits je inderdaad beschikt over een data-abonnement met voldoende capaciteit, dé oplossing zijn voor een traag en overbelast draadloos netwerk op de camping. Met de Wifi Van T 400-router kun je onbelemmerd en zonder beperkingen internetten via het mobiele telefoonnetwerk.

Stabiele hotspot

De Teleco-router werkt met een eigen Simkaart. Hij heeft een hoge ontvangstgevoeligheid. Bovendien kun je Wifi Van T 400 eenvoudig op de meest ideale plaats te monteren. Daardoor werkt hij beter dan de hotspot-functie van een smartphone. Je kunt tot vier apparaten tegelijk aansluiten. Het streamen van muziek en films is geen probleem, evenals het downloaden van grote bestanden. Dat kan ook op meerdere apparaten tegelijk (pc, smartphone, -tv of tablet). Voor een nog beter resultaat kun je er ook de high performance buitenantenne TA095 bij bestellen.

Slecht bereik? De PhoneBoosterVan is de oplossing

Als je erg ver van een GSM-mast verwijderd bent, dan biedt de PhoneBoosterVan uitkomst. De PhoneBoosterVan kan het mobiele telefoonsignaal tot wel 400 keer te versterken. Hierdoor heb je op de meeste plaatsen ter wereld een uitstekende internetverbinding.

Like dit artikel
Tweet dit artikel