Malawi 2: makkelijke pop-up tent voor weekendjes weg en festivals

Regatta Malawi 2 tent

De Malawi 2, een nieuwe pop-up tent van Regatta

ZOETERMEER – Het gemak van een pop-up tentje is bij de meeste kampeerders wel bekend. Je haalt hem uit de tas, geeft hem een bescheiden zwieperd en de tent klapt uit zichzelf uit. Daarna is het een kwestie van de haringen en eventuele scheerlijnen bevestigen en je bent klaar.

De pop-up tentjes zijn dan ook niet voor niets heel populair geworden onder festivalgangers. Zij kiezen doorgaans voor het gemak, en daar is zo’n tentje echt ideaal voor. Er zijn dan ook steeds meer merken die zo’n tentje in het programma opnemen.

Dat geldt ook voor de Engelse outdoorspecialist Regatta, dat de Malawi 2 presenteert. Ook bij deze pop-up tent schiet de tent nadat deze uit de tas is gehaald meteen in de juiste vorm, en hoef je hem dus alleen nog maar aan de grond vast te maken. Uiteraard is de Malawi 2 waterdicht. Regatta gebruikt voor de buitentent Hydrofort 70D materiaal met een hydrostatische zuil van 3000 mm. Ook het grondzeil is gehaal waterdicht. Ook met een dicht voordeur heb je dankzij de drie ventilatiepunten nog voldoende ventilatie, terwijl je de muggen dankzij de ingang van gaas. Ook de ventilatiepunten zijn voorzien van gaas.

Je kunt de Regatta Malawi 2 pop-up tent vinden bij de buitensportspeciaalzaak, en bij diverse webshops. De tent is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood, groen (camo) en roze, de consumentenadviesprijs bedraagt € 89,95.

Like dit artikel
Tweet dit artikel