Eenvoudig online een matras op maat bestellen

kampeerzaken.nlInmiddels hebben we de tijd, dat we grote concessies aan het slaapcomfort in de caravan of camper moeten doen, ver achter ons gelaten. In bijna alle caravans en campers slapen we bijna net zo lekker als thuis, dankzij de lattenbodems en comfortabele matrassen.

 

Het regelmatig vervangen van de bestaande matras, zeker na aanschaf van een occasion, is dan een logische stap. Maar dan komt de praktijk waarin het vaak lastig blijkt om een passende matras te vinden, er zijn immers vele maten, vormen en soorten.

 

Maatwerkmatrassen.nl biedt daar een oplossing voor, daar kan men eenvoudig online een passende matras bestellen zonder te hoeven meten. U geeft eenvoudig aan welke caravan u heeft, hoe u wilt slapen en waar de matras bezorgd kan worden. 


 

De website beschikt over een uitgebreide database met afmetingen van de matrassen van bijna alle caravans en campers waarmee automatische de goede maat wordt verkregen.

 

kampeerzaken.nlBij twijfels over de kwaliteit of het soort van de matras, dan kunt u zich in de speciaal daarvoor ingerichte Mobiele Slaapstudio-On-Tour voor laten lichten over alle producten en zelfs proefliggen op de matras van uw keuze.

 

Op de site van www.maatwerkmatrassen.nl staat in de agenda bij welke caravandealer, beurs of evenement de Mobiele Slaapstudio zich bevindt.
 

Like dit artikel
Tweet dit artikel