Meer gebruiksgemak voor Game Drive tenttrailers van Aart Kok

Art Kok Game Drive
Aart Kok levert een gasveersysteem als optie op de Game Drive tenttrailers

HEEMSTEDE – Aart Kok Adventure introduceert voor de Game Drive tenttrailers een gasveersysteem. Deze optie voor gemakkelijk laden en lossen is leverbaar vanaf maart 2014.

Aart Kok Adventure heeft voor de Game Drive tenttrailers een systeem beschikbaar tegen meerprijs, waarmee je de tenttrailer compleet met tentunit kunt openen. Dat betekent dat je de bagage gemakkelijk kunt in- en uitpakken zonder dat je eerst de tent moet ontvouwen. De Game Drive serie bestaat uit de modellen Kariba en Kavango. Deze zijn standaard voorzien van een doorloopkeuken die achterop de vouwwagen zit.

Kariba en Kavango

De Kariba is uitvouwbaar als een markies. Het slaapgedeelte zit aan de wagen vast, zodat er geen haringen nodig zijn. De voortent is gemakkelijk op te zetten door middel van het vaste frame. In drie minuten tijd is de Kariba zodoende omgevormd tot twee aparte slaapcabines met lattenbodem en een ruime voortent met vaste luifel. De Kavango is de nieuwste tenttrailer in het assortiment van Aart Kok. Het model heeft hetzelfde opzetgemak als de Kariba en biedt voldoende ruimte aan een gezin met kinderen.

Aart Kok Game Drive

De Game Drive kan volgens Aart Kok in drie minuten staan

Zambezi

Het laad- en lossysteem met gasveren werd in 2008 al geïntroduceerd op de Zambezi-serie van Aart Kok Adventure en is nu verkrijgbaar op alle modellen. Aart Kok Adventure levert vouwwagens en tenttrailers van het eigen merk en van Combi-Camp. Bij elke verkochte vouwwagen doneert het bedrijf een bedrag aan Oxfam Novib.

Like dit artikel
Tweet dit artikel