Meer indelingen voor gezinnen bij Tabbert modellen 2016

Tabbert modellen 2016

Tabbert biedt in 2016 meer indelingen met kinderkamer

JANDELSBRUNN – Tabbert heeft vorig seizoen onder de noemer Next Generation hard gewerkt aan een herstructurering van het leveringsprogramma alsmede de nodige kwaliteitsverbeteringen.

Zo integreerde Tabbert vanaf modeljaar 2015 als enige fabrikant in de markt bijvoorbeeld ATC, AKS, rookmelders en vele andere veiligheidsmaatregelen op alle series. Met succes, zo is het bedrijf bijvoorbeeld beloond met de DCC Safety Award 2015, die het voor de Vivaldi serie heeft ontvangen.

Om te benadrukken dat Tabbert veiligheid permanent hoog in het vaandel heeft staan, zal Tabbert vanaf modeljaar 2016 alle modellen (behalve de Cellini Slide) standaard met een automatisch verstelbare Alko AAA Premium Brake uitrusten.

Komend seizoen gaat Tabbert verder met het luisteren naar haar klanten en ontwikkelen van marktconforme producten. Dit resulteert voor modeljaar 2016 in een aantal verbeteringen en nieuwe indelingen, waarbij er duidelijk meer aandacht is voor gezinnen.

Rossini

In de Rossini serie zien we onder meer de 400 LK. Een compacte caravan die ondanks de compacte afmetingen door de toepassing van een stapelbed en opklapbed heel wat ruimte biedt. De veel grotere 655 UDB is een echt ruimtewonder met een badkamer achterin, daarvoor een tweepersoons bed en voorin een ruime zithoek. De 700 UDK is weer voor een gezin geschikt, met achterin een kinderkamer met stapelbed.

Da Vinci

Bij de Da Vinci zien we die vanaf modeljaar 2016 leverbaar is met het Design Exterieur pakket, dat tegen een zeer scherpe introductieprijs verkrijgbaar is. Dit pakket omvat Seitz S6 ramen, markieslijsten incl. LED verlichtingsband band aan de deurzijde, zijwanden in gladde beplating

De nieuwe 380 TD is een compacte tweepersoons indeling. Voorin het in de lengte geplaatste bed met daarnaast de toiletruimte. Achterin vinden we het keukenblok en de treinzit.

Wie de voorkeur aan een comfortabel queens bed en een ruime badkamer geeft, zal in de nieuwe 655 KD 2,5 indeling ongetwijfeld alles van zijn gading vinden.

Vivaldi

In deze serie is er een nieuwe indeling met stapelbedden en een gezellige dinette die makkelijk om te bouwen is naar een tweepersoons bed. In deze nieuwe 560 DM vinden we ook nieuwe Ambiente sfeerverlichting, een ruimtebesparende evenals een praktische opbergkast in de toiletruimte. De nieuwe 685 DF heeft weer alle ruimte voor een queens bed alsmede een riante rondzit.

Puccini

De Puccini biedt een aantal hoogtepunten in de vorm van de gezellige Ambiente verlichting, de wandspiegel bij het bed, een mooie houten schuifdeur met chromen handgrepen alsmede een aluminium opstap bij de ingang. De nieuwe 480 TD indeling heeft voorin ene tweepersoons bed en toiletruimte, een middenkeuken en rondzit achterin. De 495 HE heeft eveneens een middenkeuken, maar achterin 2 enkele bedden en voorin een zitgroep. De 550 E 2,3 is wat groter en heeft ook 2 enkele bedden. Tot slot is er nog de 750 HTD, die achterin een bijzonder ruime natte cel heeft met in het midden het tweepersoons bed en de keuken, voorin zien we de zitgroep.

Cellini

In de Cellini 750 HTD vinden we niet alleen het handige mediabord met barcompartiment en een queensbed maar ook de opvallende maar o zo handige Slide Out, die voor een enorm ruimtegevoel zorgt.

Like dit artikel
Tweet dit artikel